Over mij

Hallo,
en allereerst, bedankt om mijn blog te bezoeken!

Mijn naam is Inez en ik ben een 26-jarige crazy cat lady in Antwerpen. Oorspronkelijk ben ik van een prachtig dorp uit de Kempen, maar verloor mijn hart aan 't stad. Tot hiertoe heb ik mijn verhuis van de parking naar 't stad nog geen seconde betreurt!

Verder ben ik zot van bakken (alles wat zoet is), Disneyfilms (Aladdin is mijn favoriet), zonnebloemen, gerbera's, fotografie, reizen en natuurlijk... Mijn fantastisch Lief en onze nog fantastischere kat, Fons. 

Ze zeggen mij wel eens dat ik eigenwijs ben, ik doe meestal gewoon mijn eigen ding en ik probeer me niets aan te trekken van wat andere mensen denken (al is dat niet altijd even makkelijk gezegd dan gedaan). Ik ben ook heel eerlijk - wat niet altijd met de zin van iedereen is - en ik lust geen wijn (wel cava ;) ).

A Floral Sunset is mijn verzamelplaats voor al mijn herinneringen, nieuwe recepten, inspiratie, enzoverder. Ik probeer om minstens 2 keer per week (op woensdag en zaterdag) een nieuwe post online te zetten, wat tot hiertoe vrij goed lukt!

Alvast bedankt om een kijkje te nemen op mijn blog en ik hoop dat het je bevalt! Als er vragen zijn, kan je me altijd contacteren!

Liefs,
Inez