June 4, 2016

Mei.

In mei... 


1. ... ging ik naar een optreden van Bart Peeters kijken in de Roma met het Lief en mijn ouders // 2. verhuisden Het Lief en ik al een deel naar ons nieuwe appartement in Antwerpen // 3. kocht ik een nieuw speelgoedje voor Fons // 4. Het zicht in Antwerpen... Daar kan ik wel gewoon aan worden // 5. Ons bed is al geïnstalleerd in het appartement // 6. Quality time met de Fons // 7. Het Lief en ik gingen naar Boedapest en we kregen daar een hartelijke ontvangst // 8. Boedapest heeft de meest fantastische thermale baden en daar gingen wij natuurlijk naartoe // 9. Selfie aan de kettingbrug // 10. terraske doen in Boedapest // 11. Terug naar huis ... beetje bang voor de terugvlucht // 12. TERUG THUIS! De Fons is er ook blij mee // 13. Ontbijtje // 14. MUMFORD & SONS - Geweldig! // 15. Ook ons personeelsfeest was in de maand mei. Tegen alle verwachtingen in, was het écht heel leuk // 16. Mijn schoonzus rijdt met een nieuwe auto en ze heeft een supercoole nieuwe nummerplaat ;)

No comments:

Post a Comment