September 10, 2016

Augustus.


1. We begonnen de maand onmiddellijk met eten; naar jaarlijkse traditie gingen we naar Hapje Tapje in Leuven // 2. Dessertje op het werk; choco met de lepel. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het nodig had op dat moment // 3. Salsa-avond op Bocadero waar ik met mijn vriendinnen naartoe ging // 4. Fons die slaapwel kwam zeggen... // 5. Het Lief vond een nieuwe job! En dat vierden wij met cocktails... Héle dure cocktails (maar wel heel lekker, hoor ;)) // 6. Nieuwe plaatsen ontdekken // 7. Discobolletjeeeeeeeees // 8. Ik heb een salopetje gekocht en daar ben ik heel blij mee :D // 9. Pokémons vangen in Lillo (ja, ik ben er zo één) en terwijl iedereen een Machop aan het vangen was, genoot ik van deze zonsondergang // 10. De Forever 21 op de Meir wordt een... kerstwinkel??? Huh? // 11. Niet iedereen komt graag werken op een zaterdag blijkbaar... // 12. wat ik natuurlijk begrijp maar ze misten wel deze zonsopgang (uiteindelijk daagden er nog 3 mensen op :D) // 13. Na het zaterdagwerk gingen het Lief en ik nog naar een zomerbar om wat te ontspannen.. We kozen voor Agua 2.0 op de Cockerillenkaai // 14. Naar Pairi Daiza met de schoonfamilie! // 15. Aangezien ik enig kind ben, weet ik niet hoe het is om broers en/of zussen te hebben. Daarom is het extra leuk om deze twee grieten als schoonzusjes te hebben // 16. Mentaal afscheid nemen van Fons, die ik 3 weken moet missen... Terwijl dit artikel verschijnt, ben ik sowieso aan het aftellen tot het blijde weerzien!

No comments:

Post a Comment