February 4, 2017

Januari.

En we beginnen weeral aan een nieuw jaar...

1. Wanneer alle feesten voorbij zijn, vieren wij de verjaardag van het Lief nog... en die beginnen we steevast met een uitgebreid ontbijt! // 2. We gingen ook naar de Zoo en zagen daar deze schattige stokstaartjes zich verwarmen aan de warmtelamp // 3. En omdat het Lief maar 1 keer 26 wordt, gingen we ook uitgebreid eten... Een zesgangenmenu met deze coquilles als voorgerecht... NJAMMIE! // 4. Ik sprak ook nog af met mijn lieve vriendinnetjes uit de middelbare school // 5. En op de avond van "de grote storm" bezochten het Lief en ik de China Lights in de zoo... Niet veel storm gezien trouwens, wel veel regen // 6. Na wekenlang gezaag van het Lief, gingen we ook naar de cinema. Het werd De Premier // 7. En ik sprak af met een vriendinnetje dat ik al heeeeeeel lang niet meer gezien had // 8. Ik deed ook een DIY projectje in huis... Eentje waar ik eigenlijk heel trots op ben // 9. Eindelijk ontdekte ik waar het Frites Atelier van Sergio Herman zal openen // 10. Tomatensoep van Perruche na een koude wandeling op de zaterdagmarkt // 11. Fonsie-selfie // 12. Lunchke met de collega's // 13. Mr Grey's night met andere collega's :D // 14. Het Lief en ik gingen samen met Stephanie en haar vriend hot dogs eten bij Frank & Brut // 15. En dan was er nog de Cuba-reünie en rondleiding in Antwerpen // 16. Onze Fons blijft toch de schattigste ♥

4 comments:

 1. ziet er weer een supergezellige maand uit! :-)

  ReplyDelete
 2. Wij gingen ook naar China Lights. Gelukkig zonder regen, al was het wel heel fris bij ons. Fons is echt wel schattig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zonder regen zal het wel gezelliger geweest zijn! En haha ja, dat vind ik ook! ;)

   Delete