Over mijHallo,
en allereerst, bedankt om mijn blog te bezoeken!

Mijn naam is Inez en ik ben een 28-jarige crazy cat lady uit Antwerpen. Enkele jaren geleden verhuisde ik samen met mijn Lief en onze kat van de parking naar 't stad en ik heb hier ondertussen mijn hart verloren. Je mag mij altijd optrommelen om een nieuwe hotspot te ontdekken, om samen mee naar de markt te gaan op zaterdag (of zondag, maar die van zaterdag is beter!) of gewoon om een wandelingetje te maken door de stad (met regelmatige tussenstops om de dorst te lessen natuurlijk).

Verder ben ik zot van alles wat met eten te maken heeft. Ik hou van koken, bakken, experimenteren met nieuwe ingrediënten en natuurlijk alles opeten!  Eén van de redenen dat ik zo graag reis heeft trouwens ook te maken met het ontdekken van nieuwe keukens en nieuwe gerechten... Mijn favoriete activiteit in het buitenland is trouwens de supermarkt bezoeken. Ik ontdek er altijd zoveel nieuwe dingen dat ik niet anders dan geïnspireerd kan buiten komen!

Naast eten en reizen, heb ik onlangs een nieuwe interesse ontwikkeld; zero waste. De actie 'Mei Plasticvrij' heeft me doen stilstaan bij mijn plasticverbruik en sindsdien probeer ik dat zoveel mogelijk te vermijden. Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen diehard 'zero waster' maar probeer een afvalvrij leven te combineren met een 'normaal leven'. Hoe kan ik bijvoorbeeld plasticvrij winkelen in de supermarkt zonder elke week nog 10 andere winkels te moeten bezoeken? Hoe maak ik mijn badkamer plasticvrij(er) zonder alle producten zelf te moeten maken? Kort door de bocht, hoe leef ik plasticvrij met een minimale effort?

Al die zaken zal je zeker zien terugkomen op de blog. A floral sunset is een persoonlijke lifestyleblog met de nadruk op lekkere recepten (gezond en minder gezond), enkele tips over hoe je zonder al te veel moeite het milieu een plezier kan doen (en waarschijnlijk zelfs wat geld kan besparen) en met natuurlijk enkele keren per jaar een reisverslag over onze jaarlijkse vakantie. 2 keer per week (woensdag en zaterdag) probeer ik een blogpost online te zetten met de nadruk op proberen. Helaas lukt me dat niet élke week.

Wil je graag nog wat verder babbelen dan kan je me altijd contacteren!

Merci om al eens efkes te komen kijken naar mijn plekje hier op het wereldwijde web! Ik hoop dat het u bevalt!

Liefs,
Inez