August 7, 2016

Juli.

Is juli echt al voorbij?! Man, de tijd vliegt de laatste tijd! Misschien omdat het zomer is... Nu ja, de ene dag al wat meer dan de andere natuurlijk. Bij deze dus even een terugblik naar mijn maand juli. Die was heel leuk met héél véél eten, zoals je meteen kan zien ;)

1. Onze Fons kreeg een drinkfontein. Dat leek eerst in de smaak te vallen maar is toch niet het grote succes waar ik op gehoopt had ;D // 2. Ik verzon zelf een salade. Ja, ik geef het toe. Ik was trots. // 3. Teleurstelling na het verlies tegen Wales op het EK (ik raak blijkbaar heel veel mijn gezicht aan wanneer ik zenuwachtig ben, vandaar de kleurboek op mijn gezicht) // 4. Ontbijt op het werk // 5. Fonsieselfie! // 6. Festivalfood // 7. Festivalcrew // 8. Bruce Springsteen kijken (het Lief is grote fan!) // 9. Hotdog à la Inez. Ja, ik was opnieuw trots. // 10. Girslnight in Brussel met mijn lieve vriendinnetjes uit de middelbare school // 11. Ontbijt met het Lief bij Barchel (aanrader!) // 12. Mijn ouders namen het Lief en mij mee naar het Pomphuis hier in Antwerpen. Ik kan alleen maar zeggen; Njammieeeeee! // 13. Ik ging even door een Five periode (SLAMDUNKDAFUNK) ... Oké, ik zit nog altijd in een Five-fase // 14. Datenight met het Lief bij de Taloorkens // 15. Snapchatpauze op het werk // 16. en tot slot gingen het Lief en ik nog naar het Openluchttheater Rivierenhof om naar een show van Jan Jaap Van der Wal te gaan kijken... die trouwens heel grappig was!

No comments:

Post a Comment