August 20, 2016

TAG: 20 questions

Op verschillende blogs zag ik al tags passeren maar zelf heb ik eigenlijk nog nooit een tag ingevuld. Een gebrek aan inspiratie en tijd om een post uit te werken, gaven me dan ook de perfecte gelegenheid om me er eindelijk aan te wagen. Dus bij deze, wees voorbereid om een beetje meer over mij te weten te komen want hier komt mijn eerste ingevulde tag; en gaan!


1. Favoriete kleur?

Rood en dan donkerrood in het bijzonder.

2. Favoriete getal?

Heb ik eigenlijk niet. Ik zou zeggen 7, maar daar heb ik niet echt een reden voor. 

3. Droombaan?

Daar heb ik grappig genoeg de laatste tijd veel over nagedacht. Ik begin een beetje uitgekeken te raken op mijn huidige job en wil heel graag opnieuw een job die meer aanleunt bij mijn opleiding. Iets met communicatie dus. Omdat ik van mening ben dat je pas kan zeggen of iets je bevalt nadat je het geprobeerd heb, is het daarom een beetje moeilijk om nu al te zeggen wat mijn droomjob nu precies is. Maar iets met communicatie. Dat weet ik wel.

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?

Ik zat al alleen in Leuven op kot en dat beviel me heel goed. Maar ik wou eigenlijk altijd al in Antwerpen wonen. Dus ik zit perfect waar ik nu zit! Living the dream, baby! Alleen woon ik niet alleen maar heb ik het Lief ineens meegenomen.

5. Favoriete manier om te reizen?

Ik hou heel erg van citytrippen maar dit jaar zal het derde jaar zijn dat het Lief en ik met Joker op een meer avontuurlijke reis gaan. Dit doen we met een groep mensen die we totaal niet kennen en tot hiertoe is dat altijd heel goed meegevallen. Ik vind de formule ook zalig want je kan genieten van 3 weken vakantie zonder je al te veel zorgen te hoeven maken want je hebt een begeleider mee voor de meer praktische zaken. En wanneer je zoals ons rondtrekt door een land, heb je wel eens zorgen, geloof mij! Ik hoor vaak van mensen dat ze bang zijn om zelf ook zo'n groepsreis te doen maar eigenlijk willen alle mensen die meegaan ook gewoon een toffe reis maken dus valt het altijd heel goed mee!


6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast bloggen, kook ik heel graag. En dan vooral bakken. Ik kan er echt van genieten om een taart op tafel te zetten. Daarnaast natuurlijk de dingen die iedereen graag doet; iets gaan drinken met vriendinnen, een hapje eten met het Lief, chillen met de Fons, ... . Sinds we samen zijn gaan wonen heb ik wel het gevoel dat het moeilijker is om nog vrije tijd te vinden. Er is altijd iets dat moet gebeuren: Fons verzorgen, eens snel stofzuigen, nog snel een wasje doen, een beetje strijken. 

7. Favoriete kledingwinkel?

Oh boy, hoe kan ik ooit kiezen? Wordt Zalando als een winkel beschouwd? Bij CKS vind ik ook altijd leuke dingen, maar die liggen niet altijd binnen mijn budget. H&M blijft ook een winner en onlangs heb ik nogal veel gekocht bij Esprit. Ik ben dus niet kieskeurig, waar ik leuke kleren zie hangen, ga ik binnen!

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?

Als we voor het onmogelijke gaan: QUEEN! Maar daar zal ik eeuwig op kunnen wachten. Als we meer realistisch zijn, stond Mumford & Sons al heel lang op het lijstje. Die droom is ondertussen in vervulling gegaan want in mei zijn het Lief en ik naar één van hun concerten geweest in het Sportpaleis. De volgende op de lijst is Adèle, denk ik. Jammer genoeg heb ik geen ticket kunnen bemachtigen in juni, maar hopelijk volgende keer beter!

9. Favoriete thee?

Turkish Apple van Whitaker, for sure! Jammer genoeg exporteren ze niet meer naar het buitenland dus ja... Nu moet ik eigenlijk wel naar Engeland op reis.

10. Verzamel je iets?

Sinds kort, Pokémons. Oh ja, ik ben een pokémonvanger. En een hevige ook! Gelukkig woon ik vlakbij het MAS waar je héél gemakkelijk een paar pokémons kan vangen. Verder heb ik een uitgebreide collectie schoenen. Ik ben een sucker voor schoenen.

11. Ik kan niet slapen zonder...

Eduard, mijn knuffel. Maar eigenlijk val ik heel snel en gemakkelijk in slaap.


12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Ik zou een deel aan goede doelen geven en aan familie, zoals zoveel mensen, denk ik. Met de rest zou ik een leuk huisje hier in Antwerpen kopen. Eentje met een tuin zodat het Lief ook tevreden is ;) En met de rest zou ik reizen. Veel reizen. Ver reizen.
En sparen natuurlijk, ik ben heel verantwoordelijk enal.

13. Favoriete make-up merk.

Ik draag eigenlijk weinig make-up. Behalve dan aan mijn ogen en daar wissel ik vaak af. Zoals ik al zei, je moet alles geprobeerd hebben vooraleer je een beslissing kan maken ;)

14. Favoriete lekkernij?

Ik ben een eter. Ik eet veel dingen heel graag. De laatste tijd ben ik heel erg into mexicaans. Als we het over desserts hebben, eet ik alles graag wat met cookie dough te maken heeft. 
Ja, ik ga toch voor cookie dough als favoriete lekkernij. 

15. Favoriete seizoen?

Zomer. Of wanneer de zon maar schijnt. Ik wil zon! En warmte!

16. Slaap je met je deur open of dicht?

Open, zo kan Fons altijd bij ons komen liggen als hij dat graag wil. En dat doet hij ook vaak. Onlangs nog werd ik wakker toen hij boven op mijn buik lag.


17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Als een uitlaatklep. Het is de perfecte verzameling van alle dingen die ik leuk vind; fotografie, schrijven, koken, ... De perfecte hobby dus!

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?

Niet meer. Ik had vroeger een abonnement op Flair maar vond het tijdschrift nogal eentonig worden dus heb ik het opgezegd.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?

Slapen, wat anders? (ja, ik ben een seut)

20. Favoriete parfum?

Black XS van Paco Rabanne. Voor meer feestelijke gelegenheden neem ik vaak Alien van Thierry Mugler maar die is nogal zwaar dus die gebruik ik enkel in de winter :D In de zomer ga ik dan weer voor Rockin' Rio van Escada maar die is limited edition, jammer genoeg.

En wat denken jullie? Hebben jullie zin om zelf deze vragen in te vullen?

1 comment:

  1. Zolang ge u lieftallige collega's ( met de nadruk op u overbuurvrouw) niet beu zijt ist goed :D ! Kvind wel straf dak geen stuk van uw lottodeel krijg..

    ReplyDelete