November 5, 2016

Oktober.

Oktober was een verrassend drukke maand! Het begon met veel koffie en eindigde met vele eten (daar tussenin werd er ook behoorlijk wat gegeten hoor) dus slecht is ze zeker niet geweest! Plus, ik heb een paar leuke nieuwe spulletjes gekocht ook!

1. Ontbijten/Brunchen met Stephanie bij Maurice Coffeebar in Berchem // 2. ... met Iced coffees als dessert // 3. Meer koffie in Eindhoven waar het Lief en ik gingen winkelen op zondag // 4. ... en we kwamen niet met lege handen thuis! (Bijna allemaal voor het Lief, echt waar!) // 5. Ik kocht ook Disney kerstballen in de Primark.. DISNEY KERSTBALLEN! // 6. Onze Fons die mij goed in 't oog houdt tijdens het thuis werken // 7. Optreden van Bart Peeters (weeral), dit keer akoestisch // 8. Tapaaaaaaaaas ♥ we bestelden in ieder geval genoeg voor 2 personen :D maar we aten het àllemaal op! // 9. Onze nieuwe mat is ein-de-lijk aangekomen (na 4 maanden wachten) // 10. En mijn nieuwe telefoon ook! // 11. Hier in Antwerpen ging ook een nieuwe foodhal open, Mercado. Omdat zowel het Lief en ik zot zijn van eten moesten wij dat natuurlijk onmiddellijk gaan checken. Maaaaar... aangezien het heeeel druk was, hebben we nog een retourbezoekje ingepland. Echt. te. veel. volk. // 12. Op mijn nieuwe telefoon werken de Snapchat-filters (op mijn oude deden ze het niet) dus een groot deel van mijn bezigheden ging naar het testen van diezelfde filters... Hier na een quiz met één van mijn Cuba-vriendinnetjes // 13. en hier mijn lievelingsfilter: het geitje (het maakt mij zo schattig! :D) vlak voor het slapen gaan. // 14. We deden ook wat decadenter deze maand en profiteerden ervan om een hapje te gaan eten met Jong Keukengeweld. Als je het concept nog niet kent, raad ik het je zeker aan om eens te checken. Eten bij (bijna) sterrenchefs voor een schappelijke prijs. Wel één voorwaarde: jonger zijn dan 30. // 15. Het Lief vond het alleszins héééééél lekker en het was ook gewoon een heel leuke ervaring. Zo eens écht culinair gaan eten. Het was mijn eerste keer! // 16. En tot slot gingen we ook nog in een "normaal" restaurant eten met de familie van het Lief voor zijn zus haar verjaardag. Zo'n hamburgerke gaat er altijd in he ;)

No comments:

Post a Comment