May 4, 2017

April.

Een dagje later dan gepland, maar bij deze dus enkele snapshots van wat ik deze maand allemaal heb gedaan/vastgelegd. Bereid je alvast voor op heel veel eten.


1. De Ronde van Vlaanderen vertrok in Antwerpen en als echte sinjoren moesten wij dat natuurlijk gaan checken (+ de zon scheen en het Lief is zot van koers dus echt veel keuze had ik niet). Daar zag ik onder andere Sagan, die ik hier net kon vastleggen op beeld. // 2. Ik ging ook met Stephanie naar HANOS, een grootwarenhuis waar ik nog niet van had gehoord (behalve dan van de verhalen van Stephanie) maar waar ik mijn ogen wel heb uitgekeken. Ik hield het uiteindelijk nog redelijk binnen de perken en spendeerde slechts een 30tal euro. Dit was mijn buit. // 3. Later op diezelfde dag ging ik ook nog pannenkoeken eten met mijn schoonmama en schoonzusjes // 4. En ohja... er was wel iemand héél erg blij dat zijn maand zonder alcohol geëindigd was. Het Lief liet zich een beetje gaan // 5. Er was ook een free cone day van Ben & Jerry's in Antwerpen. NATUURLIJK ging ik dat checken. Ik vond de smaak alleen niet erg lekker. Gelukkig heb ik het Lief nog die wél alles lust en dus het bakje naar binnen speelde // 6. Het Lief en ik gingen ook eten bij Opa's Eethuisje in Kessel, een oude favoriet. Sinds we verhuisd zijn naar Antwerpen komen we er jammer genoeg niet zo vaak meer // 7. Onze Fons is een fotomodel (en hey, enige foto van hem die ik er deze maand tussen steek he :D) // 8. Er waren enkele heerlijke zonnige dagen in April en op 1 van die dagen gingen het Lief en ik een hapje eten bij Perruche (een nieuwe favoriet) en dat deden we op het terras! Ik hou zo van terrasjes doen! // 9. Ik kreeg ook ineens Disneykoorts en luisterde een hele week lang enkel Disneyliedjes. Prins Ali blijft toch 1 van mijn favorieten // 10. Lentekleurtjes ❤ // 11. Woensdagavond gaat het Lief voetballen en is het me-time. De perfecte avond om ongestoord alle blogposts van mijn favoriete blogs van die week bij te lezen // 12. Het Lief en ik vierden ook voor de eerste keer Pasen in ons appartement. Nu, niet dat wij dat eigenlijk vierden maar elke gelegenheid om een brunch te doen is er een goede. Dus deden we een paasbrunch, gezellig met ons tweetjes // 13. En door al die Disneymuziek had ik de smaak goed te pakken. Ik kreeg al snel zin om mijn DisneyDVD's boven te halen // 14. Deze foccacia van Camping Campina is mijn nieuw lievelingseten denk ik. Man, zo lekker! Ik ontdekte hem tijdens een lunchke met de collega's // 15. Ik ging ook nog eens langs de winkels en vond er deze leuke hemdjurk. Ik vond hem heel mooi maar eigenlijk heb ik al vrij veel kleedjes in mijn kleerkast. Dus liet ik hem liggen. Ja, en daar ben ik trots op! Misschien leer ik het ooit nog wel // 16. En tot slot was er ook 1 van mijn collega's die in het huwelijksbootje stapte. De foto is niet superduidelijk, maar hier zie je de openingsdans. (oooooooooh)

No comments:

Post a Comment