May 20, 2017

Verjaardagslijst.


Binnen een drietal weken ben ik weer jarig. Dan word ik alweer 26. Zes-en-twintig. Dat is dus dichterbij de dertig dan bij de 20. Dat wil zeggen dat het 10 jaar (!) geleden is dat ik 16 was. Say whaaaaaaaat? Ik moet zeggen, het is waar wat ze zeggen; hoe ouder je wordt, hoe minder leuk verjaren is. Maar ik hou nog altijd van een feestje dus laat ik het op die manier bekijken; elke verjaardag is een reden voor een feestje! Omdat ik van het Lief en mijn ouders vaak de vraag krijg wat ik graag wil voor mijn verjaardag (want wat geef je aan iemand die al alles heeft?), maakte ik een lijstje. Ik deel het lijstje hier graag, voor als er nog personen zich geroepen voelen om een cadeautje voor mij te kopen 😁. Er staat niet zo heel veel op de lijst - en sommige dingen vind je ook terug in vorige lijstjes - want ja... ik heb nu eenmaal niet zoveel nodig. Of ja... een nieuwe laptop. Maar dat is wel een héél erg duur cadeautje om te vragen 😂.


1. Een nieuwe horloge: de batterij én het bandje van mijn 2 huidige horloges is op en versleten. Hoog tijd dus voor een nieuw exemplaar. Ik moet toegeven dat ik soms wat moeite heb met kloklezen (en links en rechts uit elkaar houden) dus een digitale horloge zou waarschijnlijk een beter idee zijn voor mij. Maar kijk hoe mooi deze horloge van Rosefield is!

2. Shoot - Anki Wijnen: Ik kan me al niet meer herinneren hoe lang ik dit boek al op mijn "wenslijst" staan en nog wil niemand het me geven! Dat ik het zelf nog niet gekocht heb is eigenlijk ook een wonder. Maar ik leen nu eenmaal liever boeken uit de bib dan ze zelf te kopen (mmm, misschien moet ik de bib is checken?). Nu, ik geef niet op, ik zet het opnieuw op de lijst en dat blijf ik doen tot iemand me eindelijk dat boek eens cadeau doet!

3. Een cadeaubon van Siennagoodies: Eén van mijn ontdekkingen hier in Antwerpen is het boetiekje Sienna & Loïs in de Kammenstraat. Ik vind er wel altijd iets naar mijn zin. Ook de "zusterwinkels" Sienna en Sienna & Faye zijn beiden pareltjes. Helaas, ligt niet alles altijd binnen mijn budget. Of ja, ik kan niet altijd zoveel geld aan kleren geven, laat het ons zo zeggen (ik ben gewend van bij H&M te winkelen). Daarom kom ik er niet al te vaak binnen maar met een cadeaubon kan ik er zeker mijn slag wel slaan!

4. Parfum: Black XS van Paco Rabanne: Dit is al jaaaaaaren één van mijn lievelingsparfums en mijn flesje is op. Hoewel het meer een geur voor de winter is, sla ik al graag mijn voorraad in. Ik geniet momenteel nog van de heerlijk zomerse geur van Nina (van Nina Ricci) en heb nog een heerlijk exotisch geurtje klaarliggen van Escada. De zomer geraak ik dus hopelijk wel door, daarom dat ik me al voorbereid op de winter (die hopelijk nog ver weg blijft).

5. T-Shirt Senorita van Colourful Rebel: Nog zo'n merk dat ik net iets te duur vind om er regelmatig iets van te kopen (sorry, ik koop normaal t-shirts bij H&M voor 9,99 EUR) en dat dus ideaal is om aan wenslijstjes toe te voegen. Deze t-shirt vind ik heel leuk (ik wou hem eerst in trui variant maar die is uitverkocht 😢) en ik vond er nog een aantal andere leuke topjes die ik ook aan de lijst toevoegde. Maar deze Senorita blijft mijn favoriet!

No comments:

Post a Comment