July 1, 2017

Juni.

Was juni geen heerlijke maand? Ik had niet alleen een week verlof, het weer was ook fantastisch én ik was jarig... Topmaand!


1. Het Lief en ik gingen naar Barrio Cantina hier in Antwerpen. Foodfestivals zijn volledig ons ding! // 2. Tijdens onze week verlof, gebruikte ik mijn verjaardagscadeau van het Lief van vorig jaar en nam hem mee naar de Schranshoeve voor een ontspannende namiddag // 3. Koffietje drinken in Escobar // 4. Op babybezoek bij mijn lieve collega (ze had trouwens ook een supermooie kat! // 5. Naar de zee met het Lief // 6. Eerste ijsje (op een hoorntje) van het jaar! // 7. Op mijn verjaardag gingen we traditiegetrouw naar de Sinksenfoor... De boomstammetjes blijven mijn favoriete attractie! // 8. We eindigden de dag in Bar 11, met een lekkere cocktail // 9. Een dag later gingen we met Stephanie en haar vriend naar de Brouwerij van de Koninck en gingen we een hapje eten in Black Smoke // 10. Ik maakte voor de eerste keer mijn eigen smoothie bowl // 11. Is onze Fons geen fotomodel? // 12. Tijdens één van die bloedhete dagen, gingen het Lief en ik naar Bar Noord en aten we er maar onmiddellijk een pizza // 13. Op de terugweg nam ik nog deze foto van het MAS // 14. We gingen natuurlijk ook nog naar Coldplay, meer over dit fantastische optreden vind je hier // 15. Door die hete dagen warmde ons appartement wel op gelijk zot en we kregen het maar niet afgekoeld. Gelukkig leek onze Fons er niet te veel last van te hebben. Zelfs met de nu iets koudere dagen, krijgen we het niet frisser dan 25 graden // 16. En afgelopen zondag gingen we nog met onze Cubavriendjes naar de Efteling ♥

No comments:

Post a Comment