August 3, 2019

Juli.


1. Mijn stad, mijn stad! -- 2. We hebben ook een nieuwe zomerbar ontdekt en die straaaaalt gewoon een zomergevoel uit, met zand en al! -- 3. Een ontbijtje bij Escobar (waar we vaak eindigen als het Lief de ontbijtplaats mag kiezen) -- 4. Ik kocht een fitbit voor mijn verjaardag en hoop zo wat extra motivatie te vinden om wat meer te bewegen (nog geen enorm succes tot hiertoe.. al zit die hittegolf er ook voor iets tussen) -- 5. Lunchen bij Sil'eau --
6. Maar af en toe krijgt die fitbit mij toch zover van een rondje te gaan lopen. Niet ver, maar ik doe mijn best! -- 7. Deze cutie kreeg weer een epilepsieaanval deze maand 😢 -- 8. Cadeautjes kopeeeeeeen -- 9. En ik ging op bunnybezoek bij mijn nichtjes... Meet Jacquelien, peoples -- 10. Barbecue aangekregen als een pro (oké, het duurde 2u, maar 't is gelukt... uiteindelijk -- 11. Ik ging met enkele collega's naar de Gentse Feesten maar voor we daar naartoe trokken, kwamen we samen bij 1 van mijn collegaatjes... EN DIE HAD NET EEN KITTEN! Ik word gek in het bijzijn van kittens (ik denk dat "normale" mensen zo op baby's reageren) en deze Bumi - ofwel Bumibol voor de vrienden - is echt TE CUTE. Ik ben misschien half onder een zetel gekropen om hem te kunnen knuffelen 🙅 -- 12. De collega's in kwestie dus -- 13. Een andere collega vierde 35 jaar dienst en die bracht wijn mee! Woop, woop! -- 14. En de temperaturen liepen hoog op hier in het appartement... Recordtemperatuur was 30° maar daar heb ik geen foto van... Deze 29° waren toch ook al indrukwekkend -- 15. Een koffietje bij Caffe Mundi (toen was het wel terug afgekoeld... Ik drink geen warme dranken bij 27+) -- 16. En gewoon... een snapshot tijdens het werk... Ik had wat problemen met mijn concentratie afgelopen maand 😅

No comments:

Post a Comment