June 3, 2020

Interieur inspiratie voor ons nieuwe appartement.

Ondertussen wonen we bijna een maand in ons nieuwe appartement en heb ik al zo veel nagedacht over de inrichting ervan. Enkele kamers zijn al geschilderd, maar de details moeten nog in orde worden gebracht. Andere kamers daarentegen moeten nog volledig onder handen genomen worden.
De afgelopen maanden heb ik me dan ook héél intensief bezig gehouden met het scrollen door Pinterest. Om van al die leuke plaatjes een geheel te maken dat bij ons past, is net iets ingewikkelder dan ik dacht - en interieurinrichting is sowieso al niet mijn sterkste punt - maar ik ben wél heel enthousiast om het uiteindelijke resultaat hier te delen (hoe dat er dan precies zal uitzien, is ook voor mij nog een raadsel). 

Hieronder vind je alvast wat inspiratie terug die ik vond op Pinterest.

Woonkamer/Eetkamer


1. - 2. - 3. - 4. - 5.

Badkamer/ Toilet

Interieur inspiratie - Badkamer/Toilet

1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6.

Keuken


1. - 2. - 3. - 4.

Extra kamer (Bureau/Voorraadkamer)

Interieurinspiratie - Bureau

1. - 2. - 3. - 4. -5. 

TerrasNo comments:

Post a Comment