June 6, 2020

Birthday wishlist.

Mijn laatste jaar als twintiger gaat bijna in. Dat betekent dus ook dat ik volgend jaar 30 word, maar daar wil ik liever niet te lang bij stilstaan. Laat me dan maar dromen over de cadeautjes die ik dit jaar misschien nog zou krijgen. De laatste dagen krijg ik vaak de vraag wat ik nog graag zou hebben. Je zou denken dat er heel wat op mijn lijst staat na onze verhuis, maar vreemd genoeg heb ik totaal geen inspiratie. Ik wou dit jaar sowieso inzetten op immateriële cadeaus en minder spullen te vragen ten opzichte van vorig jaar. Corona maakt dat echter niet gemakkelijk (alles wat ik wil doen is gesloten of geannuleerd voor nog onbepaalde tijd) maar na lang nadenken, heb ik dan toch een klein lijstje kunnen samenstellen.

Cadeautips voor mijn 29ste verjaardag - a floral sunset


  1. Parfum - een cadeautje waar je nooit iets verkeerd mee doet (zolang je weet wat de persoon in kwestie graag ruikt natuurlijk). Ik hou van parfum en ik test graag heel wat verschillende soorten uit. Eentje waar ik zeker in de zomer vaak naar terug grijp is toch deze Nina van Nina Ricci. Zo'n heerlijk zomers geurtje waar je instant blij van wordt.
  2. Kitchenaid Artisan - Eén van de weinige materiële zaken die ik nog héél graag zou willen hebben is een Kitchenaid mixer (die zijn gewoon het mooist) en als het even kan in het mat zwart, alsjeblieft. Dit is natuurlijk geen cadeautje dat je zomaar even schenkt (hallo, kost bijna 600 EUR) maar moest je eens diep in je zak willen tasten... 't is maar een tip he.
  3. Een cadeaubon van Rouge of Harlow - als er zich een speciale gelegenheid voor doet, laat ik al eens graag een manicure doen én dan neem ik er ineens gellak bij. Ik ben nogal socially awkward dus het verplichte babbeltje dat daar meestal bij hoort... niet meteen mijn specialiteit. Bij Macey heb ik dat probleem helemaal niet, ze stelt me onmiddellijk op mijn gemak én bovendien zijn alle manicures die ik er al kreeg héél mooi geweest. En dat voor een eerlijke prijs. Grote fan dus van Rouge of Harlow en daarom ook grote fan van een cadeaubon van dit salon.
  4. Een dagje (indoor) snowboarden - Ik was altijd nogal anti-sneeuwsport. Want; ik haat sport en ik haat koude. Ik kon me dus niet inbeelden dat ik er ook maar iets leuk aan zou vinden. Maar begin dit jaar wou ik het Lief een plezier doen en stemde ik toe met een dagje Landgraaf, samen met de rest van zijn familie. Tegen alle verwachtingen in vond ik dat echt een heel leuke dag! Ik zeg niet dat ik nu een week op skiverlof zou gaan, maar zo'n dagje indoor snowboarden weiger ik voortaan toch niet meer. Ik heb nog veel te leren (ik kon net de kinderhelling af) dus reden te meer om het nog een keer te proberen!
  5. Bloomon-bon - tellen bloemen als een materieel cadeau? Ik heb nog nooit eerder een Bloomon-boeket gekregen maar ik deed er wel al enkele cadeau en kreeg alleen maar leuke reacties daarop. Bloemen zijn voor mij altijd een meerwaarde in huis en al helemaal als ze in zo'n mooi veldboeket verwerkt zijn!
    Aangezien ik ondertussen al heel wat bloemen heb gekregen (en bonnen voor bloemen), ben ik toch even van gedacht veranderd (haha, oeps). In de plaats daarvan, ga ik toch maar voor een bon van een leuke decoratiewinkel zoals bijvoorbeeld Casa, Dille en Kamille of Sissyboy. 
Ik had ook graag heel wat concerten en comedyshows op de lijst gezet maar jammer genoeg is het haast onmogelijk om daar een zicht op te krijgen. Verder mag je me ook altijd trakteren op een wellnessdagje, massage, ontbijtje of een lunch (nu het weer kan!), als de bovenstaande tips nog geen inspiratie genoeg brachten. 

No comments:

Post a Comment