October 3, 2018

September.

Misschien heb ik mijn voornemen om meer momenten offline te beleven wat te serieus genomen want hoewel september een vrij drukke maand was, heb ik bijna geen foto's overgehouden aan deze maand. Oepsie. Maar ik kan je alvast het volgende laten zien;


1. De maand beginnen met een bezoek aan de Efteling. Dan weet je dat het een goede maand wordt. -- 2. Eén van mijn vriendinnetjes kreeg een zoontje! Wat mij dus bijna-tante maakt eigenlijk. Welkom, Jack, in onze zotte, prettig gestoorde vriendinnenfamilie. -- 3. We hadden ook 
onze jaarlijkse teamactiviteit met de collega's en daarbij gingen we Marokkaans eten ('t is zo mijn keuken niet, maar wel blij dat ik het geproefd heb) -- 4. Eten alleen is natuurlijk wat passief, dus deden we ook nog een rondleiding doorheen Zurenborg -- 5. Er ging ook een nieuwe wasbar open aan de Graanmarkt en het Lief en ik gingen die natuurlijk onmiddellijk testen. -- 6. Ah, Antwerpen. they don't call you hét stad for nothing -- 7. Nog meer werkgerelateerde pret; we hadden ook een familyday in Comic station. Hoewel het pretpark voor kinderen van 3 tot 12 jaar is, gingen het Lief en ik toch alleen op pad. Viel eigenlijk best mee! -- 8. Een koffie drinken in nog een andere Wasbar (er zijn er 2 nieuwe vlakbij ons in de buurt! Meer daarover lees je ook hier) -- 9. Even ter herinnering: ons katertje is toch de liefste/mooiste/schattigste van de wereld.

No comments:

Post a Comment