September 23, 2018

Hotspot: Wasbar.


Ik hoef jullie waarschijnlijk niet meer voor te stellen aan Wasbar. Wat begon als een wassalon op het Zuid hier in Antwerpen is ondertussen bijna uitgegroeid tot een volwaardige keten. Onlangs zijn er op korte tijd 2 nieuwe vestigingen in Antwerpen open gegaan en ook in Gent bestaat er al een Wasbar en heel binnekort komt er zelfs nog een tweede bij!
De twee nieuwe vestigingen in Antwerpen liggen eigenlijk heel dicht bij waar we wonen en omdat we al fan waren van de originele Wasbar op het Zuid, is het wel erg gemakkelijk om zo kort bij huis ook een locatie te hebben. Zeker op regenachtige zondagmorgens als vanmorgen... Wanneer je toch ingesteld bent om te gaan ontbijten, maar geen zin hebt om door half 'het' stad te wandelen omdat het regent.

Wat?

De naam zegt het al; Wasbar is een bar waar je je was kan doen. Maar ook zonder was ben je er heel erg welkom! En hoewel ik altijd denk dat je naar Wasbar gaat voor de gezelligheid, zijn er ook effectief heel wat mensen die er écht hun was doen. Nu, ik kan hen daar ook geen ongelijk in geven. Moest ik zelf geen wasmachine hebben, zou ik ook naar Wasbar gaan om mijn was te doen. Laptop erbij, latteetje bestellen en rustig wat werken of netflixen terwijl je op je was wacht. Klinkt zo slecht nog niet.

Lekker?

Ik kom dus vooral bij Wasbar voor alles er rond want een wasmachine heb ik zelf. Gelukkig kan je er ook voor heel wat andere dingen terecht. Ben je zot van bagels? Dan ben je in ieder geval aan het juiste adres want op de kaart van Wasbar vind je er verschillende terug. Er zijn zelfs bagel burgers... mét wafelfrietjes. Moest ik natuurlijk proberen!
Bij je bagel krijg je trouwens een kom soep, quinoa- of linzensalade bij. Op het eerste zicht vond ik 11 EUR voor een bagel toch wat duur maar toen ik het Lief zijn bestelling zag komen (een bagel New York Pastrami, jammer genoeg was de pastrami op dus werd het serrano), moet ik zeggen dat het toch een royale portie was. 11 EUR bleek dus wel een schappelijke prijs te zijn. Ook de bagel burger die ik had, was erg lekker en zeker voldoende!Gezellig?

De inrichting van Wasbar is niet hélemaal mijn ding maar in ieder geval wel heel kleurrijk. Veel valt er niet over te zeggen, alleen wil ik wel even vermelden dat ik de vestiging op de melkmarkt extra leuk vind omwille van de bogen die achteraan in de zaak verwerkt zijn. Op de foto hierboven zie je wat ik bedoel.

Waar?

Zoals ik al zei, zijn er ondertussen bijna 5 vestigingen van Wasbar te vinden in zowel Antwerpen en Gent. Je vindt het adres en openingsuren van elke vestiging hier op hun website. Ik heb ondertussen alle Antwerpse vestigingen al getest en ze zijn allemaal even leuk. Ga dus gewoon voor de dichtsbijzijnde!

No comments:

Post a Comment