September 7, 2019

Augustus.


1. Op de eerste van de maand, kwam mijn papa langs en gingen we samen met het Lief iets eten bij ViaVia. Afsluiten deed ik met een moelleuxke... smaakt altijd. - 2. Een dag later zat ik dan weer in Lier, met een vriendinnetje dat ondertussen op wereldreis vertrokken is. Soort van afscheidsdinertje toch... Of ja, een ik-zie-je-binnen-6-maanden-tot-een-jaar-opnieuw-feestje. - 3. Nog meer eten, jawel. En ook nog maar 1 dag verder opnieuw. Een lunch bij Perruche deze keer. 
 - 4. Oké, laatste foto van eten voor een tijdje; mijn ouders vierden hun verjaardag samen en dat deden ze door ons te trakteren op een etentje bij het Pomphuis. Deze macaron nam ik als dessert en was echt té goed om waar te zijn. Het water loopt me opnieuw in de mond bij de gedachte eraan alleen al - 5. Geen foto van eten, maar het heeft er wel mee te maken. Het Lief en ik gingen (zoals elk jaar) naar Hapje Tapje in Leuven. Eén van mijn lievelings'festivals' van het jaar! - 6. Date bij mijn vriendinnetje die echt wel op de parking woont - 7.  En ik ging naar de wellness met mijn schoonzusjes - 8. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn 'schoonsiblings' een fles rum cadeau met mijn naam erop en een lieve boodschap (ja, wij vieren verjaardagen soms nogal laat). Zo schattig en nog lekker ook! - 9. Ik sprak ook af met 2 Cubavriendinnetjes die toevallig in Antwerpen waren en we lunchten bij Glow, een nieuw adresje dat ik nog niet had geprobeerd. - 10. En het waren natuurlijk ook de Bollekesfeesten in Antwerpen. Tussen 2 buien door (en de zon kwam er zelfs door), namen we snel een kijkje maar viel toch wat tegen naar mijn zin - 11. Veel leuker vond ik het om ein-de-lijk naar de Leeuwenkoning te gaan kijken. AAAAAAA ZEBENJAAAAA NABANIETSJNEMENAAAAA - 12. Onze allerliefste, schattigste Fonsie - 13. Een nieuw seizoen van 13 reasons why - 14. En dit is waarom ik in Antwerpen wil wonen. Hoe schoon - 15. En nog eens een foto van eten. Een hamburgertje van Manhattan's - 16. De laatste dag van de vakantie ontdekten wij Koerwoud. Best wel stom want dat was ook de laatste dag dat het open was volgens mij, haha.

No comments:

Post a Comment