November 2, 2019

September + oktober.

Het is alweer even geleden sinds mijn laatste blogpost, maar zoals jullie kunnen zien heb ik achter de schermen niet stil gezeten. Ik knutselde een geüpdate layout in elkaar. Ongetwijfeld verandert er in de loop van de weken hier en daar nog wel het één en ander, maar voor nu ben ik er best tevreden mee. 
Ook wat blogposts betreft, heb ik al wat vooruit gewerkt zodat er zeker al enkele leuke artikelen klaar staan voor jullie om in de komende weken van te genieten. Hieronder alvast een klein overzicht van wat ik de afgelopen 2 maanden deed.


1. Er stond weer een Delhaize event op de planning en dat vind ik zo leuk om te doen. Allemaal nieuwe productjes ontdekken en inspiratie opdoen voor het komende seizoen. -- 2. En voor ik het wist zat ik in de auto richting Zeeland voor een strandhuwelijk. We waren wat vroeg dus spendeerden we wat tijd in dit gezellig cafeetje in Kamperland  --
3. Aan het einde van dit pad was het te doen. Jammer genoeg was het een vrij regenachtige dag maar net bij het begin van de ceremonie klaarde alles op en konden we genieten van een prachtig huwelijksfeest -- 4. Hier een kleine foto van alle collega's. Je ziet het niet op deze foto maar ik kan je verzekeren; de bruid zag er bloedmooi uit -- 5. Terug thuis de volgende dag, ging ik dan weer met het Lief traditiegetrouw langs bij Cuperus -- 6. En nog enkele dagen later, zaten we op een vliegtuig richting Malta. Ik ga niet te veel prijsgeven over deze reis want later volgt er nog een uitgebreide blogpost over, maar kort samengevat: het is zeker en vast een aanrader! -- 7. Ik maakte ook een nieuw vriendje bij onze B&B: Pumbaa. Zo'n lief katje! -- 8. En oké, laatste Malta foto. Een klein zicht op de three cities in Valletta. -- 9. Dit was jammer genoeg maar een 'kleine' reis dus we stonden alweer snel met onze beide voetjes op Belgische bodem. Om het verdriet iets minder groot te maken, gingen we ontbijten bij Maurice. Deze yoghurt met granola en fruit was echt heel lekker! -- 10. En aan alle mooie liedjes komt een eind, ik moest ook weer beginnen met werken... -- 11. Gelukkig was het een korte week en was het eerstvolgende weekend ook het openingsweekend van Smaakmeesters hier in Antwerpen. Ik had er nog nooit aan deelgenomen, maar dit jaar volgden het Lief en ik een rondleiding (door de regen). Zo kwamen we in deze wijnkelder terecht van de Colvenier. De wijnflessen zitten overal in het plafond, heel leuk om te zien -- 12. Omdat we nog inspiratie zoeken voor onze reis van volgend jaar (altijd met vakantie bezig, wij) en we twijfelen over de USA, gingen we naar een reisbeurs over de USA en Canada in Mechelen. Mechelen vind ik trouwens zo'n leuke stad! Jammer dat het ook die dag regende, anders hadden we er nog wat langer kunnen rondwandelen -- 13. Bij Lunchbox stond er een broodje op de kaart dat de naam 'Cuba' had... Ik kon natuurlijk niks anders bestellen. Best wel grappig, het was een broodje met pulled pork, maar toen wij in Cuba waren was dit net supermoeilijk te verkrijgen... -- 14. En knuffelen met de liefste poes ter wereld gaat nooit vervelen -- 15. Ook Jong Keukengeweld vond plaats in oktober en wij hadden het geluk dat we nog net een plaatsje bij Jerom konden bemachtigen. Deze ceviche van makreel was ons voorgerecht en echt 1 van de lekkerste dingen die ik ooit at -- 16. En om af te sluiten een mooie, roze zonsopgang. Werken is nooit écht fijn (voor mij), maar met dit zicht achter je bureauscherm door, is het nét iets gemakkelijker.

No comments:

Post a Comment