January 2, 2020

December.

Allereerst wil ik jullie graag het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2020 een beter jaar mag zijn dan 2019, vol geluk, gezondheid, mopjes en heel veel gelach! Ik doe zelf niet aan goede voornemens, maar het is altijd een goede tijd om mijn verjaardagslijst er nog eens bij te nemen en te kijken waar ik nog een tandje moet bijsteken.
Maar voor we het nieuwe jaar ingaan, kijk ik nog even terug op de laatste maand van 2019. Een maand vol feestjes en dus ook heel veel eten. Echt heel veel eten. Belachelijk veel eten. December is natuurlijk ook een feestmaand dus het kan er wel van af... toch?


1. En zoals beloofd, beginnen we dit december-overzicht met eten. Met de superlekkere pannekoeken van Wasbar om precies te zijn. Echt heel goed (en luchtig)! -- 2. We gingen ook ontbijten met collega's van het Lief bij Felix Pakhuis... Daar hoor je mij niet nee tegen zeggen -- 3. En we gingen met zijn twee ook nog een lunchen bij Rosy's Kitchen -- 4. Om later in de namiddag met de schoonzus en -broer naar de kerstmarkt van Keulen te vertrekken.
Die was trouwens echt de moeite!  -- 5. En terug op krachten komen deden we de volgende dag met een lekkere koffie van Cuperus -- 6. Er bleef ook iemand slapen waardoor we tijdelijk een dons in de zetel hadden liggen... tot grote vreugde van onze Fons -- 7. Er waren ook kerstfeestjes op het werk.. waarvoor iedereen belachelijke hoeden droeg (het werd misschien lichtelijk verplicht) - 8. En ook het zetten van de kerstboom was een hoogdag voor Fonsie. Die huppelt dan van hier naar daar, onder en boven het laken. -- 9. En voor ik het wist had ik kerstvakantie (dat is het voordeel van een uitgestelde verhuis: veel verlofdagen op het einde van het jaar). Het Lief kreeg een positieve evaluatie op het werk en dus vierden wij dat met een etentje bij ViaVia -- 10. En dan begonnen we al aan de familiefeestjes. Mijn mama maakte die gerechtje met coquilles. Al jarenlang mijn favoriet! --  11. Ik maakte natuurlijk ook mijn eigen kerstbûche (en niet om te stoefen, maar die is echt lekker) -- 12. We gingen tijdens onze vakantie ook vaak lunchen of ontbijten. Hier de Eggs Benedict van Maurice die de lekkerste zijn die ik ooit at -- 13. Fons en ik die Grey's Anatomy volgen -- 14. Kerstfeest bij de schoonhouders. Je ziet het niet goed, maar dat gigantische pak onder kerstboom, was het mijne -- 15. We bleven trouwens slapen bij mijn schoonouders en speelden de volgende dag nog een spelletje met de schoonzus (hoewel ik gezelschapsspellen haat.. maarja, Kerstmis is de tijd van liefde en vrede, zeker?) -- 16. En de laatste dag van het jaar gingen we opnieuw lunchen bij Rosy's Kitchen.

No comments:

Post a Comment