January 10, 2021

November & December 2020.

 

November - December 2020 - a floral sunset

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar het leven in lockdown is hier vrij saai geweest. Heel veel hetzelfde; werken, eten, wandelen, slapen, werken, eten, wandelen, slapen, ... . Zelfs een feestmaand als december zag er vrij sober uit. Toch waren er enkele hoogtepuntjes, zoals je hieronder ook zal zien:

1. Het Lief ging sporten en liet onze Fons en mij alleen thuis achter... Onze Fons had het er lastig mee // 2. Ik maakte nog een beetje bouillon van groenterestjes. Goeie zero waste tip trouwens! Gebruik de schillen van je groentjes om bouillon van te koken // 3. Hoe onze quote eruit zag na een bezoek van de poetsvrouw... ter info; de originele quote was "The only marathon I run is 6 seasons on netflix". Juist, ja. // 4. Ik overwoog eventjes mijn haar roze te kleuren maar gelukkig bestaan daar tegenwoordig ook apps voor. Toch twijfel ik nog een beetje, haha! // 5. Gelukkig was de Sint niet gebonden aan corona en kwam die nog wel langs. Hij bracht ineens een flesje Baileys mee, hij wist dat ik het wel kon gebruiken, denk ik. // 6. We maakten er ook een gewoonte van om regelmatig een avondwandeling te maken. Er was dan wel geen kerstmarkt te zien, Antwerpen was nog wel altijd prachtig versierd. // 7. Ik maakte ook een coronaproof wandeling met enkele vriendinnen in het Rivierenhof. We hadden elk ook enkele snacks bij (én zelfs kerstservetten) en koppelden er meteen een leuke mini-picknick aan // 8. De Vlaeykensgang, ook tijdens 1 van onze wandelingen. -// 9. En we vierden Oudjaar met zijn tweeën thuis en enkele zelfgemaakte margarita's (onze nieuwe favoriete cocktail van het moment.)

No comments:

Post a Comment