November 15, 2017

Linklove.

Het is weer tijd om de liefde de te delen en de leukste blogs van de afgelopen tijd met jullie te delen. Klaar voor? Hier komt 'ie:


 1. Dit artikel op blogtrommel over een vertrouwensband met je lezers opvolgen vond ik heel erg interessant. Misschien wel een van de leukste dingen aan bloggen is weten dat er mensen zijn die je blogposts ook lezen. Je moet die mensen dan ook soigneren en ze een deeltje van jezelf tonen en vooral; eerlijk zijn tegenover hen. Ben legt het allemaal veel beter uit als ik dus check zeker zijn artikel even!
 2. Als een hobbybakster vond ik deze tips van zoetisgoed handig van pas komen. Vooral die van de cakemix vond ik interessant, kan misschien nog van pas komen wanneer je snel een cake in elkaar moet flansen! Langs de andere kant, een klassieke cake is ook heel erg snel gemaakt (baktijd buiten beschouwing gelaten).
 3. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik krijg nu al wat stress over de cadeautjes die ik binnenkort allemaal moet kopen. Het Lief is nog eens jarig vlak na de feestdagen dus alle ideetjes zijn welkom! Gelukkig deelde Sofie al enkele cadeautips voor mannen (ze koppelt er nog een leuke winactie aan ook). Een overhemd ga ik toch laten passeren, die heeft het Lief al genoeg wat betekent dat ik zo ook al strijk genoeg heb! 😄
 4. In februari staat er een kort citytripje naar Amsterdam op de planning (dat gaf ik vorig jaar voor het Lief zijn verjaardag) en omdat ik zoals bijna elke vrouw van shoppen houdt, las ik dan ook graag deze post van yourlittleblackbook over 11 leuke fashionwinkels in Amsterdam. Grappig genoeg zie ik er enkele bekende namen tussen staan, die we ook hier in Antwerpen kennen. Maar hey, in Amsterdam gaat dat totaal anders zijn he? 😏
 5. Nog een artikeltje van zoetisgoed, deze keer over gevaarlijke producten in je badkamer. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat er zoveel schadelijke stoffen in alledaagse producten zitten (ik bedoel kankerverwekkende stoffen, kan dat dan zomaar?!) maar na het lezen van dit artikel ga ik dat toch eens nader bekijken!
 6. Kennen jullie About You al? Ik ondertussen ook! Dionne van Diolifestyle had het over de vrij agressieve reclamecampagne van het merk in één van haar blogposts. Ik moet toegeven dat ik ondertussen al iets op de website heb besteld maar persoonlijk blijft Zalando toch nog steeds mijn favoriet (ik vind het iets gebruiksvriendelijk, had wat problemen met de website van About you).
 7. Tenslotte een artikel van Lekker en Simpel over hoe je vaker plantaardig kan eten. Het is niet mijn doel om vaker plantaardig te eten, maar vegetarisch eten is wel iets waar ik meer op probeer te letten. Ik eet heel graag mijn stukje vlees, vis of gevogelte bij mijn maaltijd maar al sinds het begin dat het Lief en ik samenwonen proberen we minstens 1 keer per week een veggie-avond te doen. Dat lukt ons tot hiertoe, al moet ik toegeven dat we vaak blijven steken op pasta. Ideetjes zijn dus altijd welkom, en aangezien plantaardig eten sowieso al vegetarisch inhoudt, vond ik het wel interessant, ook al gaat het om een gesponsord bericht (grappig genoeg is hun suggestie voor avondeten ook een pastagerecht 😂). 

3 comments:

 1. Ik kende zeker nog niet alle artikelen. Dank voor het delen!

  ReplyDelete
 2. Ben even op je site aan het rondlezen, wat leuk hier! En door dit artikel lees ik ook weer nieuwe blogs, fijn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey Thea, leuk om te lezen dat je het hier fijn vindt! Ik vind het zelf ook altijd tof om nieuwe blogs te ontdekken dus vandaar dat ik af en toe dit soort posts maak. Share the love he ;-)

   Delete