November 1, 2017

Oktober.

Oktober was een drukke maar heel leuke maand. Eigenlijk was ze zelfs zo druk dat ik geen tijd had om foto's te maken. Ik deed heel wat leuke dingen, maar vergat vaak foto's te nemen (dan weet je dat je je Ć©cht amuseert, nietwaar? šŸ˜‰). Hier een klein overzicht van wat ik wĆ©l kon vastleggen op foto:
1. Fons die schattig lag te slapen bij het Lief en mij in bed. We waren nog niet zo lang terug van onze reis en ik denk dat hij wat qualitytime wou inhalen //2. Ik kreeg natuurlijk ook een aandenken aan onze reis van fotofabriek (wat ik er van vond lees je hier) // 3. Het Lief en ik gingen een hapje eten met Jong Keukengeweld, toevallig in een restaurant achter onze hoek. Het Lief was die week net begonnen met een nieuwe job dus we hadden iets te vieren ook. Dit was het lekkerste gerecht van de viergangenmenu die we kregen, vond ik: pijlinktvis met mango en gebrande lente-ui // 4. Ah, nog meer naar onze Fons kijken. Ik had nog 3 weken in te halen he... // 5. Ontbijtje bij Sil'eau (waar ik ook al over schreef. Mijn enthousiaste mening vind je hier.) // 6. We hadden ook een reĆ¼nie met onze Cuba-reisgenootjes en gingen naar het Filmfest in Gent // 7. Natuurlijk moesten we ook (stiekem) op de rode loper poseren // 8. En we gingen ook naar een optreden van de Strangers. Die mannen bestaan dus al 65 jaar en omdat het echt een soort van jeugdhelden van mij zijn (ik keek altijd een video van hun optreden bij mijn moemoe toen ik nog klein was), kon ik dit niet missen. Zeker niet nu ik ook in de stad woon die de basis is voor hun succes // 9. Ik kreeg onze Fons ein-de-lijk terug op zijn krabpaal. Sinds hij ziek is geweest, wilde hij die namelijk niet meer op. Ik heb hem weken laten doen maar hij zocht maar geen toenadering. Uiteindelijk besloot ik om hem maar een beetje te helpen en spoot wat kattenkruid op de paal. Heel voorzichtig probeerde hij het dan toch. Terwijl ik dit schrijf, ligt hij weer in zijn hangmatje te chillen als vroeger dus eind goed, al goed! // 10. Nog geen week na de Strangers gingen we weer naar Bart Peeters kijken (voor de 4e/5e keer?). Blijft toch een energiebommetje he? // 11. Ik sprak ook met mijn vriendinnetjes van het middelbaar af in Brussel en ik kreeg daar zelfgebakken taart voorgeschoteld // 12. Haha, en ik kon het niet laten om op Halloween de Instagramhalloweenfilters uit te testen. Iedereen vond het creepy dus missie geslaagd!

Wat ik nog vergat vast te leggen: een verjaardagsfeestje in het nieuwe appartement van mijn schoonzusje - een date met een ander vriendinnetje van het middelbaar (waar ik trouwens zwarte pasta at) - een housewarming (meer dan een jaar na datum) met de vrienden van het Lief - een gezichtsverzorging a.k.a. verwenmomentje - een etentje met de schoonouders - ... dat is het zo'n beetje denk ik šŸ˜‰

No comments:

Post a Comment