February 18, 2018

Outfits van januari.


Januari is de maand van de solden dus in de tweede editie van "mijn outfits uit de maand", zie je enkele nieuwe aankopen voorbij komen (waaronder bijna de 2 volledige outfits hierboven, haha). Ik heb mij ook voorgenomen om een maand geen kleren te kopen en hoewel ik die maand oorspronkelijk had voorbehouden voor maart, doe ik het tot hier toe ook al goed in februari... Tot hier toe (nog) geen nieuwe aankopen - wat kleding betreft dan - en dat zelfs na een weekend Amsterdam... Er is iemand trots op zichzelf.
Soit, verder naar de voor mij leukste outfits van de afgelopen maand, ik heb maar een kleine selectie gemaakt omdat ik blijkbaar ook vaak outfits draag die erg op elkaar lijken... Ain't nobody got time for that.
Outfit 1

Mijn nieuwe trui van H&M met mijn oude goeie gele broek die eveneens van H&M komt... Ik werkte die dag thuis en kwam niet eens buiten dus heeft deze outfit geen schoenen...

Outfit 2

Ik hou van deze schoenen maar ze doen zo'n pijn na een dag wandelen (ik zal nooit pijnloos met hakken kunnen wandelen, vrees ik). Verder had ik ook mijn favoriete jeansbroek aan met een simpele blouse en mijn luipaardprint-bomber aan.

Schoenen (Forever 21) - Jeans (Levi's) - Beige top (Forever 21) - Luipaard bomber jacket (Only)

Outfit 3

Een outfit die ik volledig nieuw kocht in januari (behalve de schoenen, niks in solden, typisch voor mij). Ik was onmiddellijk verkocht bij de trui, hoewel die wat tussen een croptop model zit en een gewone trui... Net iets te lang om een crop top te zijn en net iets te kort voor een gewone trui... Maar zoals je kan zien, nam ik hem toch maar mee en 'k heb hem ondertussen al vaak aan gehad dus nog geen spijt van gehad.

Schoenen (New Look) - Broek (Pull & Bear) - Trui (New Look)

Outfit 4

Eén van mijn standaard comfy outfits, mijn oversized trui met een quote die me letterlijk op het lijf geschreven is 'Good time, Lazy time" en de gele broek met allstars... Ideaal om een dag niks te doen.

Schoenen (All Stars) - Broek (H&M) - Trui (H&M)

Outfit 5

Dit is ook een outfit die ik vaak aandoe op een thuiswerkdag (want ik ga niet graag naar het toilet op het werk met zo'n broekpak), maar wel op een thuiswerkdag waarbij ik weet dat ik nog buiten kom, al is het maar naar de winkel. Want ik show mijn broekpakske wel graag aan de mensen :D

Schoenen (New Look) - Broekpak (C&A) - Luipaard bomber jacket (Only)

Outfit 6

Een semi-feestelijke outfit. Ik heb het topje gedragen tijdens de feestdagen en dat is zowat de enige tijd per jaar dat het uit mijn kleerkast komt. Hoog tijd om daar wat verandering in te brengen dacht ik. Bovendien vind ik het zonde om kleding te wassen na slechts 1 keer gedragen te hebben dus droeg ik het nog een tweede keer om het daarna te wassen (wat best spannend was met al die pailletten).

Schoenen (Van Haren) - Broek (H&M) - Topje met pailletten (CKS) - Jeanshemd (geen idee waar ik dit ooit gekocht heb)


Outfit 7

Eén van mijn go to outfitjes van deze maand omdat het 1) zo gemakkelijk zit en 2) ik zot ben van mijn nieuwe T-shirt. Ik zag wel dat het blijkbaar een mannenmodel is (oeps) maar ik vond hem toch zo mooi dat ik hem blijf dragen. 't Valt me wel op dat ik bijna altijd dezelfde schoenen droeg. 't Zijn dan ook heel gemakkelijke!

Schoenen (New Look) - Broek (Levi's) - T-shirt (New Look) - Blazer (New Look)

Outfit 8

En tot slot nog een thuiswerkoutfit (die herken je gemakkelijk aan het gebrek aan schoenen en de comfy sokken). Een rok die mijn mama ooit maakte met een simpele zwarte top en een jeanshemdje dat ik al zo lang heb dat ik niet meer weet van waar het komt. Het sneuvelde ook vorige week dus ondertussen heb ik het - met veel spijt - weg gegooid. Of ja, ik heb het in de zak gestoken met kapotte kleren die ik binnenkort naar de H&M kan brengen in ruil voor korting.

Rok (door mijn mama zelf gemaakt) - Zwarte top (Plain and Simple) - Jeanshamd (nogmaals, geen idee)

No comments:

Post a Comment