April 7, 2019

Maart.

Maart was een drukke maar erg leuke maand... Kijk even mee met wat ik allemaal deed:


1. Ik begon de maand met een lunch met de liefste collega's met de lekkerste soep - 2. Enkele dagen later gingen we ook samen winkelen en nog eens lunchen bij Mooy. Wat ik vond van Mooy kon je trouwens hier al lezen - 3. En na zo'n drukke dag trakteerde ik mezelf op een Cookie Dough hapje... mmm, zo lekker - 4. Ik had ook het geluk om samen met Stephanie een Delhaize-event te mogen bijwonen waarbij we een heel grote goodiebag mee naar huis kregen... Ook onze Fons was
nieuwsgierig naar wat daar in zat - 5. Wanneer het Lief naar de kapper moet en dus niet mee kan naar de markt, ga ik dan maar alleen een chocomelk drinken - 6. EĆ©n van mijn vriendinnetjes trouwt dus er moet een vrijgezellen gepland worden... Op naar het station dus om de trein te nemen naar... 7. Leuven! Ik denk dat we erin geslaagd zijn om een leuke dag te plannen voor de toekomstige bruid - 8. Ahja, en je ziet het misschien niet goed maar deze fluffyball is een kat. Een heel erg lieve kat die Flosh heet. - 9. Er zijn weinig dingen zo leuk als thuiskomen en een gedekte tafel met eten te zien staan... Het Lief kan toch ook een schatje zijn als hij wilt - 10. Na het Delhaize-event waar onze contactgegevens vaak gevraagd werden, leek het ons (Stephanie en mezelf) een goed idee om visitekaartjes te maken voor een eventuele volgende keer... Ziehier het resultaat! - 11. Ahja, ik heb dus een bureaujob en heb sowieso veel last van mijn rug... Ik ben dus niet vies van een beetje bureauyoga... tot hilariteit van mijn collega's blijkbaar šŸ˜… - 12. Ik maakte in maart ook een nieuwe deal met het Lief... We zouden om de beurt reserveren voor ofwel een ontbijt ofwel een diner als verrassing voor de andere en dat Ć©lke maand... Ik was eerst aan de beurt en besloot om naar bar Riga te gaan (waarover ik later nog meer zal vertellen) voor ... 13. ... een ontbijtje. Ze bieden er verschillende formules aan (het ene al wat duurder dan het andere) maar het standaardontbijt van 13 euro is Ć©cht al zoveel dat ik mij afvraag of ik de 'deluxe'-versies wel zou op krijgen! - 14. Ik mocht ook mijn kerstcadeautje innen: een concert van The Kooks! Ik had aanvankelijk niet veel zin om te gaan maar oh boy, het was zo leuk! Ik was vergeten wat voor grote fan ik vroeger was en hoeveel liedjes ik eigenlijk wel niet kende... Ook de nieuwe CD is erg leuk! - 15. De 2 liefdes van mijn leven in 1 foto šŸ˜ - 16. En de laatste dag van de maand gingen we met onze Cubavriendinnetjes een dagje naar de zee... De perfecte reĆ¼nie en kans om bij te praten!

No comments:

Post a Comment