March 17, 2021

Februari 2021.

 

Februari 2021 - a floral sunset

Oeps, 't is weer een paar weken geleden maar no worries, ik heb nog enkele posts voorbereid voor de komende weken. Te beginnen met een klein overzichtje van wat ik zoal deed in februari. Ondanks de coronashmorona, was februari toch een interessante maand, al was het alleen maar omdat we op een week onze winterjassen moesten ruilen voor zonnebrillen. Wat er verder nog gebeurde in februari, lees je hieronder:

1. Ik kreeg Disney+ als kerstcadeau en 't is echt 1 en al nostalgie. Ik herondekte de Rescue Rangers en keek het een periode non-stop. De begingeneriek heeft daar heel veel mee te maken. - 2. En toen begon het dus te sneeuwen. Het Lief en ik maakten een wandeling door het noorden van Antwerpen en ontdekten weer nieuwe dingen - 3. We kwamen wel thuis bij dit fenomeen; blijkbaar had onze bovenbuur een kraantje laten openstaan waardoor heel ons terras onder water/ijs stond - 4. Ik begon ook aan een photoshopcursus. De eerste module uit een opleiding webdesign die ik in avondonderwijs ben begonnen. - 5. Deze cutie nam ik ook mee op de markt. Vroeger begreep ik niet waarom mijn ouders planten zo leuk vonden, nu staat mijn huis bijna vol.... #adulting - 6. Voor afspreken was het (toen nog) te koud (+ veel van mijn vriendinnen wonen in de regio Leuven-Brussel) dus videobelden we nog eens een keer - 7. Een week later was het dus 20 graden en zonnig. Was het maar langer blijven duren. - 8. Ik maakte ook zelf hazelnootboter, supergemakkelijk om te maken (maar daarover later meer) - 9. En zo werd ik wakker op de laatste dag van de maand. Met een kat vlak onder m'n kin. Ik lag er lang door wakker, maar zou het tegelijkertijd nooit anders willen. 

No comments:

Post a Comment