April 4, 2021

Maart 2021.

Maart 2021 - a floral sunset

En daarmee zit het eerste kwartaal van 2021 er weeral op. Tot hiertoe, geen grote verbetering op 2020, moet ik zeggen. De dagen lijken nog altijd hard op elkaar, al was ik blij van het zonnetje nog eens te zien de voorbije week. En ik ontdekte #likeme deze maand. En ik ben nu verslaafd. Nee, seriously, I love it, maar echt. Ik raad het iedereen aan. Hoe mijn maand er verder uit zag, zie je hieronder;

1. Hier dus het zonnetjeeee (hoewel het toen nog vrij koud was, herinner ik mij), maar damn, Antwerpen is toch schoon he? - 2. Ik ontdekte ook een nieuwe bloemenwinkel (hoewel ik best wel commited ben aan mijn normale bloemenwinkel, maar die is niet alle dagen open) en vond de inkom zo uitnodigend - 3. Onze lieve Fons kreeg weer een epilespieaanval deze maand, maar kwam er gelukkig goed door. Kijk toch wat een cutie
- 4. Wandelen in Antwerpen. 'k Zei toch dat hier schoon is! - 5. En als ge me nog altijd niet gelooft, hier nog wat bewijs. Wie me op Instagram volgt, heeft ongetwijfeld gezien dat ik in een #likeme spiraal ben terecht gekomen (&thank God for it!) dus dubbel win hier want op diezelfde brug zijn er ook opnames voor die serie gebeurd, jongens! #superfan - 6. Het Lief barbecue't winter en zomer dus 't was officieel niet echt de eerste barbecue van het jaar, maar 't was wel de eerste 'Inez-barbecue' zoals wij dat hier noemen. WOOP WOOP - 7. Oké, dit begint verdacht veel op een promotiepost voor Antwerpen te lijken (is het niet, maar ik ben gewoon enthousiast) want deze posters zag ik in de stad hangen en ze toverde een glimlach op mijn gezicht. Ik hoop dat ze hetzelfde voor jou kunnen doen. - 8. EN IK AT HET EERSTE IJSJE VAN HET JAAR. 't smaakte. - 9. En ook het tweede. Bij een ijsjesbar die ik nog nooit geprobeerd had. Aanrader, die Borgo Gelato aan 't Theaterplein.

No comments:

Post a Comment