March 4, 2017

Februari.

Opnieuw een overzichtje van de voorbije maand. Februari is een korte maand dus dit keer ook een iets korter overzicht (die twee dagen maken blijkbaar echt wel een verschil).

1. Ik ging voor de eerste keer in een jaar nog eens lopen samen met het Lief. Aan 250 km zal ik dit jaar niet meer komen, maar dat belet me toch niet om het nog te proberen. Laat ons hopen dat ik het dit keer volhoud (ik haat sporten echt zo hard) // 2. Blijkbaar heb ik twee mannen in huis die zot zijn van voetbal // 3. Ik ontdekte deze superlekkere rijstwafels bij de AH. Die smaken dus echt naar chips he? // 4. Ik maakte vegetarische balletjes met tomatensaus // 5. Ik kan er niet aan doen, onze Fons is gewoon too cute // 6. Stephanie en ik gingen ontbijten bij Divers. Je leest er binnenkort nog veel meer over // 7. Het Lief en ik gingen ook nog naar een optreden van Xander de Rijcke en ik heb echt 2u lang gelachen! 1 van de beste comedy shows die ik de afgelopen jaren zag // 8. Een etentje met de collega's bij Tranquilo // 9. Ze hebben daar heel lekkere taco's trouwens (met kip... mmm) // 10. Ik las 'How Blogs Work' (en daar ben ik nog steeds mee bezig trouwens) // 11. Sergio Herman opende zijn Frites Atelier in Antwerpen en ook dat moest getest worden // 12. Zo werk ik thuis de laatste tijd, met Fons onder mijn laptop...

Verder dronk ik in februari ook geen alcohol (#tourneeminerale), kocht het Lief een playstation (op voorwaarde dat ik Singstar mocht kopen), vierden we carnaval (#huirtuitbovenal en #carnavalisttotindekist) en ging ik zelfs naar de nieuwe fifty shades kijken (dat is een nieuwe traditie op 't werk)!


No comments:

Post a Comment