March 29, 2017

Wishlist: Blogspullen

wishlist - blogspullen

Kan er nog iemand zo genieten van windowshoppen als ik? Ik kan mij uuuuuren amuseren met rond te klikken op internet, op zoek naar leuke spulletjes. Diegenen die zelf een blog hebben, weten vast dat het aantal investeringen vraagt. Aangezien ik gewoon Blogger gebruik om mijn blog op het wereldwijde web te krijgen, hebben mijn investeringen vooral te maken met de accesoires om foto's van te trekken. Je kan niet altijd foto's van dezelfde spullen trekken, toch? Ik focuste voor deze wishlist dan ook voornamelijk op dingen die mooie foto's zouden kunnen opleveren voor toekomstige blogposts. En omdat er de laatste tijd vooral veel eten en recepten online komen, ligt de nadruk nogal op eet/drink spullen. Ik heb al inspiratie gekregen voor gerechtjes enkel en alleen al door naar deze spullen te kijken! So prettyyyyyy.

1. Bord met gouden stippen - Casa //  2. Blauwe mok met strepen - Xenos // 3. Notitieboekje 'Make it Happen' - Hema // 4. Gouden dienblad - Zara Home // 5. Marmeren onderzetters - Xenos // 6. Soepkommetje met varenprint - Sissyboy // 7. Kan met gouden rand - H&M home // 8. Tas met roze print - Xenos // 9. Blauwe slakom met gouden rand - H&M home // 10. Set tassen 'you are amazing' - H&M home


No comments:

Post a Comment