September 27, 2017

Linklove.


Ik ben opnieuw in het land en hoewel Indonesië heel mooi was, ben ik toch ook heel blij om weer ons Fonsje te kunnen knuffelen. Ik had gelukkig nog 2 dagen verlof voor ik weer aan het werk moest, wat me de tijd gaf om de gemiste blogposts van de afgelopen weken in te halen. Omdat ik nog wat moet bekomen van de reis (en nog altijd heel veel moet opruimen/wassen), heb ik voor de gemakkelijke weg gekozen vandaag en deel ik dus de leukste van mijn "gemiste" blogposts. 
  1. Na onze reis - waar we volop genoten van al het lekkere eten en drank - hebben zowel het Lief als ik ons voorgenomen om de riem opnieuw wat aan te spannen en gezonder te eten/koken. Deze smoothies van Uit Pauline's keuken lijken alvast lekker om eens uit te proberen. Voor kinderen of niet.
  2. Ik studeerde zelf ook in Leuven en heb ook nog een aantal vriendinnen in de buurt wonen. Ideaal dus om deze hotspot eens uit te proberen en tegelijkertijd nog eens nostalgisch door de stad te slenteren en terug te denken aan die geweldige studententijd daar.
  3. Oké, ik weet dat ik net nog zei dat ik gezonder ging eten, maar ik zal altijd een zwak hebben voor zoetigheid. Neem het me dus alsjeblieft niet kwalijk dat ik al begin te watertanden met het de foto's van deze shortbreads alleen al. Komaan, het ziet eruit als zelfgemaakte twix... en als er nu iets is wat ik graag lust...
  4. Bij vakantie horen voor mij cocktails. Jammer genoeg heb ik die in Indonesië weinig (ofwel vrij duur) gevonden. Het recept voor de perfecte daiquiri komt dus als geroepen. Misschien eens uitproberen komend weekend?
  5. Binnen enkele weken komen de vrienden van het Lief langs en deze burritohapjes lijken me perfect om aan de mannen voor te schotelen. Of niet?
  6. Ik lees graag blogtips omdat ik mijn blog wil laten groeien. Eén van de moeilijkste aspecten hieraan vind ik om mijn blog te promoten en dus aan de wereld te tonen dat ik überhaupt een blog heb. Ik voel me er vaak ongemakkelijk bij en wil niets opdringen aan iemand. Deze tips van Digitale dromers over het promoten van je blog (zonder bang te zijn dat anderen je irritant vinden) komen dus als geroepen!
  7. En tot slot nog een zoet receptje om mee af te sluiten (kijken mag nog altijd he); chocolate chip wafels. Ik heb gelukkig zelf geen wafelijzer anders had ik ze dit weekend nog op tafel gezet denk ik.

No comments:

Post a Comment