September 2, 2017

Augustus.

Eindelijk is het september! Ik kan me voorstellen dat weinig mensen hebben uitgekeken naar deze maand want dat betekent dat de schoolvakantie voorbij is. Voor mij begint de vakantie pas! Maandag vertrek ik namelijk naar 3 weken naar Indonesiƫ. Hoewel ik die bijna had afgezegd (waarom lees je hieronder nog)! Normaal gezien vertrek ik toch, maar vooraleer ik dat doe, laat ik jullie nog even zien wat ik in augustus allemaal heb gedaan. Kort samengevat, veel mooie hemels, veel optredens en veel Fons!

augustus - a floral sunset
1. De maand begon met een zonsondergang op het dak van het MAS // 2. Ik had ook een datenight met het Lief waarbij we gingen eten bij Pulled // 3. en een dessertje gingen eten bij Foubert. Ik vroeg 2 bolletjes ijs en ik kreeg me daar een gigantische coupe! Ik kreeg het zelfs niet op! Wel heel lekker šŸ˜‰ // 4. We gingen ook naar Linkerwoofer, waar we naar Absynthe Minded gingen kijken // 5. en ik kon het ook niet laten om deze mooie hemel vast te leggen. Ik denk dat ik op den duur meer naar de lucht dan naar de band aan het kijken was // 6. Stephanie werd 30 in augustus en dus trakteerde ze met taart op het werk... YESSSSS... dat betekent namelijk TWIXTAART! // 7. Ook de Antwerp Pride was in augustus en aangezien wij schuin tegenover Ć©Ć©n van de populairste gaybars in Antwerpen wonen was het daar vollen bak! Ik denk dat die zich daar goed geamuseerd hebben! // 8. Onze Fons laat het niet aan zijn hart komen en chillt gewoon wat op de keukentafel // 9. Tijdens het verlengde weekend (althans voor mij, niet voor het Lief), gingen het Lief en ik nog eens samen ontbijten. Dat deden we deze keer bij Charlie's. // 10. Zoals beloofd in mijn 26 before 26 lijst, ging ik ook al een eerste keer met het Lief naar de cinema. We keken 2:22 met Michiel Huisman (šŸ˜) en ik vond het echt een leuke film. Hij zat toch anders in elkaar dan ik oorspronkelijk dacht! // 11. Deze foto van Fons legde ik vast op Internationale kattendag // 12. We gingen ook een dag naar Pukkelpop // 13. en we amuseerden ons daar heel goed! Voor het Lief was het de eerste keer dat hij naar Pukkelpop ging dus hij schrok dat er zoveel podia waren. Uiteindelijk horen wij helemaal niet graag dance/electromuziek dus switchten we een hele dag tussen de Marquee, Club en Mainstage. // 14. Voor mij was het eigenlijk een hele dag aftellen naar Mumford & Sons. Sinds ik ze vorig jaar in het Sportpaleis zag, ben ik een nog grotere fan geworden. Ik hou zo veel van hun muziek! // 15. Na echt een heel slechte nacht, hadden we de volgende dag weer een date met onze beide ouders om naar de Bollekesfeesten hier in Antwerpen te komen en blijkbaar trad Soulsister op! // 16. En dan eindigde de maand in mineur (nuja, ondertussen is alles terug okĆ©... of zo lijkt het toch). Ik kwam maandag thuis van het werk (terwijl ik normaal gezien die dag al-tijd thuis werk) en zag dat het huis vol met kattenkaka lag. In paniek ging ik op zoek naar onze Fons, die me normaal staat op te wachten aan de deur maar maandag dus niet, en vond hem vlak voor ons bed in zijn eigen plas. Ik pakte hem onmiddellijk op en hij bewoog amper. Nog meer in paniek belde ik naar de dierenarts en ben direct met hem vertrokken (mommy on a mission). Bleek dat hij een vergiftiging had opgelopen en dat hij een nacht bij de dierenarts moest blijven. Laat het mij u zeggen: ergste 24u uit mijn leven! Ik ben nog nooit zo ongerust geweest! Gelukkig mocht ik hem dinsdagavond al gaan ophalen en hoewel hij nog suf was, ging het al een stuk beter! Sinds woensdag is hij weer helemaal de oude, maar toch heb ik hem nog geen moment uit mijn zicht gelaten. Ik zei bijna onze reis af om bij hem te blijven maar aangezien hij weer zijn vrolijke zelf is, heb ik toch maar besloten te vertrekken. Hij verblijft de komende 3 weken bij mijn ouders en die verzorgen hem (bijna) net zo goed als ik! Al zal ik toch ongeruster zijn dan normaal, geloof ik.

No comments:

Post a Comment