May 4, 2019

April.


1. Ik heb de schattigste kat van de hele wereld - 2. De Ronde van Vlaanderen startte weer in Antwerpen en dat betekende ook een groot scherm op de Groenplaats. Ik ging (alleen) even een kijkje nemen, het Lief kijkt de koers liever in zijn eigen zetel en wil die dan ook écht niet verlaten...
- 3. Sissy Boy ging blijkbaar failliet en ik had nog een cadeaubon. Dus heb ik die maar onmiddellijk opgekocht voor die niet meer geldig zou zijn - 4. En ik kocht enkele nieuwe planten... Ze overleven nog steeds, zo trots op mezelf... wie had gedacht dat ik het moeilijker vind om planten in leven te houden dan een kat (hoewel dat soms ook een serieuze uitdaging kan zijn) - 5. Lunchke bij de Walvis - 6. Onze Fons die verstoppertje speelt... Like a pro - 7. Lunchke op het dakterras van mijn werk - 8. Avondwandelingen wanneer het warm is ♥ - 9. Etentje bij Backyard... was ook weeral even geleden dat we daar nog eens iets gingen eten, maar stelt nooit teleur! - 10. En afsluiten bij Bar Noord! Zo blij dat die zomerbars terug beginnen open te gaan... Summer is coming! - 11. Pasen gevierd bij de schoonhouders met gevulde chocolade eitjes - 12. Ontbijtje bij Escobar! - 13. En opnieuw een lunchke (amai, veel gaan lunchen deze maand!) bij Bar Vert - 14. en nog een limonade gedronken bij Local Store... Ja, ik heb het er van gepakt deze maand! - 15. Of hoe ik met speltjes en een snapchatfilter een beeld probeer te schetsen van hoe ik met korter haar zou staan, hahahaha - 16. Laatste dag van de maand, laatste lunch van de maand: ik stelde mijn lievelingsgerecht op de kaart van Camping Campina voor aan het Lief. Werd onmiddellijk goedgekeurd trouwens.

No comments:

Post a Comment