July 6, 2019

Juni.



1. Een latte en stroopwafel op de zaterdagmarkt... mijn favoriete momentje van de dag! Deze keer wel alleen - 2. Wanneer uw collega om 6u naar den bureau komt wanneer ze verlof heeft om snel wat taartjes af te zetten - 3. Afspreken met een vriendinnetjeeeeee (in Bar Noord trouwens) - 4. Office parties be like - 5. Ik ging ook samen met het Lief naar Fleetwood Mac kijken op Werchter Boutique 
6. En we hadden aansluitend een week verlof (doen we altijd tijdens de week van mijn verjaardag), die vakantie hebben we ingezet door naar Aladdin te gaan kijken - 7. En door élke dag te gaan ontbijten (best wel gênant om toe te geven eigenlijk). Het gegrild bananenbrood van Cafématic blijft echt 1 van mijn favoriete ontbijtjes die er in Antwerpen te vinden zijn. - 8. Hahaha... katten - 9. En ook 's avonds gingen we regelmatig een hapje eten. Die avond zaten we bij het Via Via Reiscafé (en at ik hun chili con carne) - 10. Ik kreeg ook enkele flesjes water van Spa Reine Subtile om te testen. Vind ik altijd zo fancy (omdat het me nooit overkomt, haha). Was trouwens erg lekker allemaal! Ideaal voor wanneer je eens géén zin hebt in gewoon water maar ook niet wil zondigen met frisdrank. Ik zou het zelf wel niet meer kopen want plastic enzo - 11. En ook bij Otomat waren we weer te vinden... Een nutellapizza klinkt vies maar trust me... het is echt lekker - 12. En we sloten de week verlof ook heel leuk af door het huwelijk van 1 van mijn vriendinnetjes. Mijn andere vriendinnen en ik konden niet weerstaan aan die kader om even een fotootje te nemen  - 13. Het zicht van Bar Paniek gaat ook niet snel vervelen. Ah, hartjes voor Antwaerpen - 14. Tijdens de hittegolf bracht ik (met pijn in het hart) ons Fonsje naar mijn ouders. Hun huis is namelijk veel koeler dan ons kleine appartement en dat leek me wel zo aangenaam voor die kleine lieverik. Dat ik zelf ook nog even in het zwembad kon plonsen was natuurlijk mooi meegenomen  - 15. Ik organiseerde samen met een andere collega ook een team event dat we afsloten bij het Felix Pakhuis. Mmm, zo lekker! - 16. En we gingen ons Fonsje natuurlijk ook ophalen.. Die vonden we trouwens gewoon terug waar we hem hadden achter gelaten.

No comments:

Post a Comment