March 21, 2018

7 outfits van afgelopen maand.

februari outfits - a floral sunset
Er is weer een maand voorbij wat betekent dat ik weer enkele van de outfits die ik tijdens die maand droeg met jullie deel. Ik ben nog een beetje op zoek naar hoe ik dit het beste kan doen, of toch tenminste naar een manier waarop ik de outfits iets fotogenieker kan vastleggen. Tot ik daaruit ben of een geniale ingeving heb gekregen, moeten jullie het voorlopig doen met donkere gsm-foto's die in onze slaapkamer zijn getrokken. Just so you know, ik doe mijn best. Maar dus, hier 7 random outfits uit de afgelopen maand (ahja, ik kies de foto's dus gewoon willekeurig, zodat jullie niet denken dat ik elke dag schoenen aandoe bijvoorbeeld, want ja, er zijn dagen dat ik niet eens het huis uitkom... oepsie).

februari outfits - a floral sunset

Zo lekker comfi tijdens de koudere dagen, ik zou kunnen wonen in die trui. Ook over de broek kreeg ik al een aantal complimenten hoewel ik erg twijfelde of ik ze nu wel of niet zou kopen. Goede beslissing gemaakt, blijkbaar.

Trui (Pull & Bear) - Mom Jeans (Pull & Bear) - Enkellaarsjes (Forever 21)

februari outfits - a floral sunset
Ironisch genoeg, haatte ik vroeger alles waar een luipaardprint op stond. Ik vond het marginaal. Ondertussen is het uitgegroeid tot mijn favoriete print, ik heb niet alleen deze bomber maar ook sneakers, een blouse, een portemonnee en handtas met hetzelfde patroon. #leopardalltheway
't is niet voor niks mijn lievelingsdier (na onze Fons he).

Luipaardbomber (Only) - Kleedje (Vero Moda) - Cowboyenkellaarsjes (LaRedoute)

februari outfits - a floral sunset
Ik heb iets me streepjes, vooral de combinaties zwart/donkerblauw-wit en rood-wit kan ik heel moeilijk laten liggen. 't zal u nog wel opvallen in de loop van het jaar.

Trui (H&M) - Broek (Pull & Bear) - Schoenen (Allstars, gekregen van mijn mama en papa maar verkrijgbaar in bijna elke schoenwinkel + online winkel)

februari outfits - a floral sunset

Even dacht ik dat het lente werd en haalde ik mijn bloemenbloesje boven. Helaas was dat wat te vroeg geroepen aangezien het een week later gewoon opnieuw aan het sneeuwen was (WHY?!). Achja, ik heb toch van 1 semi-lentedag kunnen genieten.

Bloesje (Only) - Blazer (New Look) - Jeansbroek (Levi's) - Schoenen (New Look)

februari outfits - a floral sunset

Outfits zoals ik ze graag heb, simpel en een beetje kleurrijk. Deze outfit is een goed voorbeeld van mijn 'standaardoutfit' voor de koudere dagen tijdens het tussenseizoen; jeansbroekske + een t-shirt.

T-shirt (H&M) - Hemdje (H&M) - Broek (Pull & Bear) - Schoenen (Primark) - Handtas (cadeau van het Lief maar hij komt van New Look ;-) )

februari outfits - a floral sunset

Deze outfit is een beetje een mengeling van verschillende items die jullie hierboven al zagen. Ik kan niet elke dag alles wassen he.

Trui (H&M) - Broek (Pull & Bear) - Schoenen (Primark)

februari outfits - a floral sunset

En tot slot nog het bewijs dat ik dus niet elke dag schoenen draag. Lang leven thuiswerkdagen! Deze outfit is geen topper (zeker die combinatie met de roze kousen), daar ben ik mij van bewust maar wat zit er beter dan een joggingbroek, cosy trui en warme sokken op binnenblijfdagen?

Trui (LaRedoute) - Joggingbroek (Uniqlo) - Kousen (Primark)

2 comments: