March 10, 2018

Wishlist.

Onlangs was ik weer eens aan het rondneuzen op het wereldwijde web (je weet wel, solden enzo) en zo belandde ik op een website van een oude bekende. In mijn zoektocht naar een badpak (want ik doe nu aan sport, jawel) kwam ik op de website van laredoute terecht. Laredoute is een beetje nostalgie voor mij want vroeger, toen ik nog bij mijn ouders woonde, bestelde mijn mama regelmatig kleren uit de dikke catalogus die 2 keer per jaar op onze stoep verscheen (net zoals die van 3suisses trouwens). 

Wishlist La Redoute - a floral sunset
Anyway, ik kwam dus op de website van LaRedoute terecht en besefte dat ze veel meer hadden dan leuke badpakken (wat ik er trouwens ook vond).
Bij deze dus mijn wishlist van mijn favoriete items op de website.


Ik beken: het badpak en de gestreepte short heb ik ook effectief besteld en ik kreeg er nog heel wat korting op ook via Deals.be. Ik wou nog andere items bijbestellen (de salopet! De pyjama!) maar jammer genoeg was mijn maat al verdwenen. Volgende keer beter!

1 comment: