March 17, 2018

Video: onze reis door Indonesië.

De laatste tijd heb ik het zo ongelooflijk druk gehad, er moet precies van alles tegelijkertijd geregeld worden. Op de rustigere dagen val ik dan ook bijna standaard op de zetel in slaap. Door al die drukte heb ik dus geen tijd gehad om nieuwe blogposts te schrijven. Geen zorgen, vanmiddag heb ik een hele middag vrij gehouden om aan mijn blog te werken dus er zullen hopelijk snel weer wat nieuwe tips/ recepten/ hotspots en andere zaken online verschijnen. Ik ga dus vandaag aan de slag daarmee en in afwachting daarvan wou ik jullie een ander projectje tonen. Zoals jullie je misschien nog herinneren, gingen het Lief en ik afgelopen zomer naar Indonesië op reis. We namen ook een GoPro camera mee en namen niet alleen foto's maar hebben ons ook laten gaan met de video's. Ik heb er heel hard aan gewerkt en hoewel het de eerste keer was dat ik een video bewerkte/monteerde, ben ik best wel fier op het resultaat. Hopelijk vinden jullie hem ook leuk:

No comments:

Post a Comment