April 14, 2018

10 random outfits van maart.

Deze maand heb ik erg flink al mijn outfits bijgehouden - meestal vergeet ik namelijk de helft van de outfits vast te leggen - zo flink zelfs, dat het wat veel was om allemaal te delen. Daarom nam ik er een 'random number generator' bij en liet ik op willekeurige wijze 10 outfits (van de 23) uitpikken om in deze post te laten verschijnen.
Nu moet ik wel zeggen dat ik een beetje het idee heb dat ik altijd dezelfde kledij aan het tonen ben. Maar ja, tijdens die koude dagen draag ik ook vaak hetzelfde omdat het gewoon het warmste is. Ik kijk er al naar uit om mijn outfits van april te tonen, die hopelijk veel meer kleedjes en jurkjes zal bevatten. Als ik het weerbericht mag geloven, ziet het er alleszins toch goed uit!


Toen ik deze outfit droeg, kreeg ik op het werk het compliment dat "ik er kei goed uit zag". Altijd leuk om te horen, maar heel verbazend aangezien ik van mezelf vond dat ik er die dag niet uit zag. Haha, met die kleine opmerking was de rest van mijn dag toch weer goed.

Trui (Bershka) - Jeansbroek (Levi's) - Schoenen (Vanharen)T-shirt (Only) - Hemd (H&M) - Grijze jeansbroek (Pull&Bear) - Schoenen (Vanharen)


T-shirt (Forever 21) - Luipaardbomber (Only) - Joggingbroek (Uniqlo) - Schoenen (New Look) - Handtas (New Look)


T-shirt (H&M) - Roze blazer (H&M) - Jeansbroek (Zalando) - Schoenen (All stars)T-shirt (H&M) - Cardigan (Tipster) - Joggingbroek (Uniqlo) - Kousen (Primark)


T-shirt (LaRedoute) - Grijze jeansbroek (Pull&Bear) - Schoenen (Mango)


Trui (Pull&Bear) - Oker gebreide vest (JBC) - Blauwe stoffen broek (CKS) - Schoenen (New Look)

Gestreept kleedje (Even & Odd - Zalando) - Groen hemd (H&M) - Kousenbroek (Zeeman?) - Schoenen (Allstars)

Hemdje (Pimkie) - Roze blazer (H&M) - Lichte jeansbroek (Pieces) - Schoenen (All stars) - Horloge (Rosefield)

No comments:

Post a Comment