April 7, 2018

Maart.

En voor je het weet, is het eerste trimester van het jaar weeral voorbij. Gelukkig maar, dat betekent dat we dichter bij de lente, en vooral de zomer, komen! Al was maart ook geen slechte maand, kijk gerust mee met wat ik deze maand allemaal deed:


1. We organiseerden een teamlunch op het werk waar ik deze tomatensoep met mascarpone at. Erg lekker en vooral erg gezellig! // 2. Ik ging deze maand naar mijn eerste event als blogger ever. Toegegeven, dat had ik vooral te danken aan Stephanie, maar ik kon er toch maar mooi mee van genieten. Zo erg leuk om de nieuwe producten van Delhaize te ontdekken (er zitten toppers tussen, dat kan ik je alvast zeggen)
// 3. Toen ik terug kwam was er iemand erg blij van mij te zien. Ik ging nog maar net zitten of onze Fons had zich al genesteld op mijn schoot // 4. Later diezelfde dag ging ik ook nog met het Lief een hapje eten bij Berlin. De vol-au-vent viel toch een beetje tegen // 5. Ik probeer wat gezonder te eten (gaat met vallen en opstaan) en dus nam het Lief een smoothie mee voor mij. Koddig he? // 6. Ik was duidelijk niet de enige die deze maand genoot van de eerste zonnestralen // 7. Tijdens mijn lunchpauze wou ik bij de Delhaize even gaan checken of ze enkele van die nieuwe producten die ik op het event had gespot al verkochten en bij de ingang zag ik deze stand staan vol met Manna-sauzen. Moest ik even vereeuwigen voor het Lief want hij werkt daar (heel hard ook trouwens) // 8. Ik maakte een pokébowl voor mezelf en nam er onmiddellijk wat sushi bij (back up plannen he). Was niet slecht maar ook niet wauw. Nog wat verbeteringen toepassen en dan hopelijk kan ik binnenkort een recept online zetten // 9. Wandelen in de zon in de schoonste stad van 't land // 10. en koffietjes bij Belmondo // 11. Na een welverdiende douche na een les floatfit vond ik die kleine schattigaard zo terug in mijn zwemzak // 12. Het Lief en ik gingen ook ontbijten bij Berlin deze maand. De vol-au-vent viel tegen maar het ontbijt was echt heel lekker! // 13. Mijn prachtig zicht tijdens het thuis werken // 14. Ik kwam deze ballon tegen in een vitrine tijdens een wandeling door 't stad. Ik kon niet anders dan die vastleggen op foto // 15. Ah, kötbullar van de Ikea... Ik had er echt zo'n zin in dat we eigenlijk alleen daarvoor naar daar gingen. Maar ik kwam natuurlijk niet met lege handen thuis // 16. En we spraken ook nog af met (een deel van) onze Cubavriendinnetjes. Ik at deze superlekkere visburger in Café Zürich, echt een aanrader!

No comments:

Post a Comment