June 6, 2018

Verjaardagslijstje.

Mijn verjaardag is nog minder dan een week ver (slik) en ik begin erg vaak de vraag te krijgen wat ik nu graag wil krijgen als cadeau. En ik moet zeggen, ik weet het zelf eigenlijk niet... Zoals elk jaar, haha. Ik deed mijn best, surfte wat rond op het internet en vond enkele zaken die mij wel interessant leken of die ik gewoon nodig heb. Zonder er verder al te veel woorden aan vuil te maken, laat ik jullie daarom mijn wenslijstje van dit jaar zien.

1. een zak om mijn laptop in te steken - want ik betaalde zoveel geld voor een nieuwe laptop, dan kan ik hem maar beter goed verzorgen ook.

2. een schattige kattentas - omdat het gewoon te cute was om niet op de lijst te zetten

3. nu we toch in het kattenthema zitten: het boek 'I love happy cats' - als alles goed gaat, hebben wij op het einde van dit jaar een verhuis gepland staan en dat kan wel eens wat stress meebrengen voor katten. Ook gewoon omdat ik onze Fons supergraag zie, wil ik weten hoe ik hem zo gelukkig mogelijk kan maken en houden, natuurlijk.

4. Oké, 't is een beetje een awkward cadeautje, maar ik zet het toch op de lijst: de verzorgingsproducten van Yun, die zouden helpen tegen acne - ik ben er de laatste tijd wat door geïntegreerd maar vind het veel geld om zelf te kopen, dus daarom vraag ik het maar als cadeautje. Ik probeerde al zoveel en vond nog geen wondermiddel dus tot ik dat gevonden heb, blijf ik op zoek!

5. een activity tracker - die ook onder water mag. Want de enige sport die ik graag doen, is zwemmen (of ja, floatfit, maar zwemmen ter vervanging nu de lessen gedaan zijn) dus kan ik maar beter een versie hebben die tegen water bestand is.

6. Een nieuwe fiets - of sponsoring voor een nieuwe fiets, want sinds de mijne naar beneden is gevallen van ons katrolsysteem (lang verhaal) scheelt er vanalles mee, haha. Mijn fiets is ook al meer dan 20 jaar oud dus hij heeft wel dienst gedaan.

Voor de rest ben ik ook altijd tevreden met een bon van de H&M home of Sostrene Grene (die is net open gegaan in Antwerpen en ik vind het zo mooi). Ik probeer bewust de bon voor kleding dit jaar niet op de lijst te zetten omdat ik vorig jaar welgeteld 3 bonnen van dezelfde winkel kreeg, haha. Ik heb de laatste nog steeds niet opgekocht!

No comments:

Post a Comment