June 2, 2018

Mei.

Mei begon eigenlijk verschrikkelijk slecht. Vroeg in de nacht van 1 mei werden we namelijk gewekt door onze Fons, die weer een aanval kreeg (waarvan de oorzaak onbekend is ook al zijn we al bij zoveel dokters geweest) waarbij zijn achterpoten volledig verlammen en hij heel felle spierkrampen krijgt in zijn voorste pootjes. Ondertussen was het de derde keer dat hij zo'n aanval kreeg en we zitten stilaan met de handen in het haar. Geen enkele dokter vindt namelijk wat hij precies heeft... maar soit, gelukkig werd de maand beter en herstelde Fons heel snel. Bovendien waren er ook heel wat verlofdagen dus laat ons even kijken wat mei nog zoal bracht:

1. Net terug thuis met onze "zieke" die ondertussen zo ziek al niet meer was. Zijn pootje lag nog in het verband van het infuus dat hij gekregen heeft. // 2. Omdat Fons geen verband wou laten aandoen door de dierenarts, zat zijn poot helemaal onder het bloed na het verwijderen van het infuus. No worries, het ziet er erger uit dan het is. Net zoals de mama kan hij soms gewoon wat koppig zijn šŸ˜‰ //
3. Natuurlijk wordt hij de dagen daarna extra hard verwend en daar neemt hij graag gebruik van. Extra veel knuffels voor Fons! ❤️ // 4. Enkele dagen later werd ik door Stephanie uitgenodigd om mee te gaan naar een event van Delhaize... Ik vond het echt een leuk (en vooral interessant) evenement. Check wat we als lunch kregen (da's gene kattepis he) // 5. We mochten ook de gezonde ijsjes van Oppo proeven... Echt zo lekker! // 6. De volgende dag ging ik nog een wandeling doen met het Lief (die echt een enorme kater had trouwens, haha) en we belandden bij Corto, aan het Theaterplein. Leuke zaak, lekker drinken en het Lief voelde zich ook beter na het drinken van zijn gemberlimonade // 7. Later diezelfde week was er een verlengd weekend en gingen we nog wat meer wandelen in het prachtige Antwerpen. Deze keer kwamen we bij Kornel terecht, een gezellig koffiehuisje waar vooral heel veel mensen achter hun laptop zaten. // 8. Het Delhaize-event inspireerde me trouwens ook om mijn eigen granola te maken. Het recept kan je hier vinden // 9. En ook met de vriendinnen sprak ik af, in Mechelen deze keer. Na een gezonde (veganistische) maaltijd, kwamen we bij Kuub terecht // 10. en Mechelen by night ziet er trouwens ook niet slecht uit... 't is echt een gezellige stad! // 11. Het Lief en ik waren trouwens ook 7 jaar samen deze maand... // 12. en omdat we familiale verplichtingen hadden, konden we dat enkel vieren met een ontbijtje in Park Spoor Noord // 13. Ook mijn laatste floatfitles was deze maand en vaak als ik terugkom en douche, kruipt Fons in mijn zwemzak... zo cute! // 14. Een onverwachte teamlunch met mijn vaste bestelling: foccacia tagliata... zoooo lekker! // 15. Ik zag ook een nieuwe muurschildering boven ons postkantoor // 16. en tot slot gingen het Lief en ik nog vloeren kiezen voor ons nieuwe appartement.... Shpannend!

No comments:

Post a Comment