July 4, 2018

Juni.

Hupla, juni is weeral voorbij wat gewoon wil zeggen dat het jaar voorbij de helft is! Say what?! Nu, juni is de maand waarin ik mijn verjaardag vier dus dat is altijd fijn (nu ja, ik begin te merken dat verjaardagen toch veel van hun charme beginnen te verliezen), zeker omdat het Lief en ik er een extra week verlof aanbreiden. Wie me volgt op Instagram, zal al wel op mijn Stories gezien hebben dat daar héél véél eten aan te pas kwam!
1. we begonnen de maand in een tapasbar in Antwerpen, ik ben en blijf verzot op tapas! // 2. Het Lief moest helpen bij de quiz van zijn voetbalploeg en dan moet ik alleen naar de markt. Natuurlijk stopte ik bij ons vast kraampje voor een koffie en de lekkerste versgemaakte stroopwafels van heel de markt! // 3.  Lunch bij Walvis (=superlekkere lunchplek, meer info vind je hier) //
4. Ik was jarig! En dat vieren we met roze lattes (bij Texas coffee)... // 5. en ijsjes op de sinksenfoor! ... // 6. en etentjes bij Black Smoke! // 7.  én omdat we alles te voet deden legde ik een recordaantal stappen af! // 8. de volgende ochtend vlogen we er trouwens onmiddellijk terug in met een ontbijt bij Mampoko, gevolgd door een namiddagje wellness, maar daarvan heb ik geen foto's ;-) // 9. en omdat het Lief het avondeten mocht kiezen, aten we ook sushi. Het was de eerste keer dat we sushi gingen eten en zo'n boot voorgeschoteld kregen. Viel erg mee trouwens, doen we zeker nog eens opnieuw! // 10. We bleven vaak in Antwerpen rondhangen tijdens onze week verlof en kwamen zo ook terecht bij Vandoag ist. Een koffiebar vlakbij ons appartement maar enkel geopend tijdens weekdagen. Om die reden waren we er dan ook nog nooit geweest en zullen we er helaas ook niet veel komen maar de koffie was er alleszins erg lekker! Jammer dus dat ze tijdens het weekend gesloten zijn. // 11. En van de Vandoag ist naar een andere gekende koffiebar. Ja, ze schreven mijn naam bij Starbucks onmiddellijk juist (met hartje en al!) en met mijn latté in de hand, sprongen we snel de trein op naar Leuven voor een nostalgisch namiddagje // 12. we gingen eten/drinken bij enkele lievelingsplekjes uit mijn studententijd (de werf!) en natuurlijk sloten we de avond af bij la cucaracha! Hét beste mexicaanse restaurant van België, geloof ik! // 13. en we vierden ook de verjaardag van 1 van onze Cubavriendinnetjes... moest vastgelegd worden natuurlijk! // 14. en van het ene verjaardagsfeestje naar het andere. Ook ik moest mijn familie nog op taart trakteren en dat deed ik onder andere met deze amarettotaart // 15. de Jeugd Van Tegenwoordig kwam naar het Openluchttheater Rivierenhof en ik had al maanden geleden mijn tickets hiervoor gekocht. Ik ben zo'n grote JVT-fan, ik kon dat natuurlijk niet missen! // 16. en we eindigden de maand op dezelfde manier als we ze begonnen zijn; in een (andere) tapasbar in Antwerpen!

No comments:

Post a Comment