August 22, 2018

Hotspot: Texas Coffee.

Hotspot Texas Coffee: dé place to be in Antwerpen voor een pink latte

Deze hotspot staat al een hele tijd op mijn lijstje om eens iets over te schrijven. Toen Texas Coffee pas open ging, zag ik de coolste foto's op Instagram en andere sociale mediakanalen verschijnen. Koffie in een hoorntje, koffie met zo'n hoge dosis cafeïne dat enkele kopjes dodelijk zouden kunnen zijn, gouden cappuccino's, maar wat voor mij dé reden was om naar Texas Coffee te gaan, is de pink latté (kijk dan toch hoe mooi).
Voor mijn verjaardag vroeg ik dan ook aan het Lief om mij 's morgens mee te nemen naar deze leuke plek in de Volkstraat en hoewel het Lief meestal niet voor die speciallekes is, was hij ook snel fan van het koffiehuisje. De meisjes die ons bedienden waren zo lief, de latté was er enorm pink en de wafels en american pancakes heerlijk luchtig. Zeker de moeite om eens te stoppen voor een koffietje, je heb er zoveel keuze en er zijn zo'n leuke varianten. Je gaat het je niet beklagen!

Wat?

Texas Coffee is dus een koffie/ontbijt/lunchzaakje in de hippe Volksstraat van Antwerpen. Wat de zaak zo speciaal maakt zijn natuurlijk de speciale koffies zoals de pink latte (moest je het nog niet door hebben; grote fan hier), coffee cones, golden cappucino's, ... . Verder is de kaart - zoals de naam misschien al doet vermoeden - voornamelijk Amerikaans getint met wafels en pannekoeken, ... .

Lekker?

Het Lief en ik namen de formule waarbij je zelf je ontbijt samenstelt (want ik had zin in wafels én spek met eitjes... 't was mijn verjaardag he) en dat is ons heel erg bevallen. Zo kan je genieten van alles waar je zin in hebt, maar als je liever een lichter ontbijt hebt of liever aardbeien of chocolade bij je wafels krijgt, kan je dat perfect erbij nemen. Je voegt echt gewoon ingrediënten toe naar wens of je kiest hoe je je eitje het liefst gebakken hebt. Mij hoor je niet klagen.
En hey, 't is nog allemaal lekker ook!

Gezellig?

Omdat het goed weer was op mijn verjaardag zaten het Lief en ik buiten en heb ik dus niets opgevangen van het interieur. Geen mening hier dus. Wel las ik online dat ze een samenwerking aan zijn gegaan met een meubelwinkel en dat het interieur regelmatig verandert. Mijn verjaardag was al in juni dus als ik al een mening had gehad was die ondertussen waarschijnlijk niet meer van toepassing.

Waar?

Zoals ik al zei vind je Texas Coffee terug in één van de hipste straten van Antwerpen, op het Zuid (waar anders?). De Volksstraat telt alleen maar hippe plekjes (herinner je je Divers nog?) dus je kan er zeker van zijn dat Texas Coffee de moeite waard is.

Texas Coffee
Volksstraat 63, 2000 Antwerpen
open ma - vrij van 6.30u tot 18u
open za - zo van 9u tot 18uNo comments:

Post a Comment