August 1, 2018

Juli.

Ik moet het jullie ongetwijfeld niet vertellen maar juli was WARM. Vandaar dus heel veel terraskes in mijn maandoverzicht. En nog vele andere leukigheidjes!



































1. Zonsondergangen aan de Schelde zijn fantastisch -- 2. en dan achteraf nog eentje drinken bij Bocadero natuurlijk -- 3. Ik was Fons kwijt, ik zocht overal in huis, op al zijn favoriete plekjes, maar vond hem niét... totdat ik even in de berging keek en hem daar zag zitten... in onze wasmachine --
4. Nog een zonsondergangeske, om 't af te leren (en bij een andere zomerbar deze keer, Sommar) -- 5. ik ging met mijn schoonfamilie ook naar Bellewaerde! Ik was er nog nooit geweest en we hadden enorm veel geluk met het weer... echt een leuke dag! -- 6. Stephanie en ik haalden een raw taartje uit de supermarkt en dat was echt verbazend lekker! Ik trok snel een foto van de ingrediënten om het misschien ook eens proberen te maken -- 7. Jep, we gingen weer naar een zomerbar... Deze keer was Bar Paniek aan de beurt! -- 8. Stephanie is bezig met een project voor het werk en knutselde een animatiefilmpje in elkaar, superleuk! Damn, waarom kan dat mijn fulltime job niet zijn? -- 9. mijn nichtje ging 3 weken op taalkamp naar Londen en ik vroeg haar om mijn lievelingsthee mee te nemen... and she did! -- 10. ik werkte thuis en ging even naar het toilet... toen ik terug kwam vond ik mijn laptop zo terug -- 11. Kort bezoekje aan de Primark en daar zag ik... MINNIE SCHOENEN! Ik liet ze (met veel moeite) hangen --  12. Experimenteren met gepekelde groentjes, deze keer was rode kool aan de beurt! -- 13. Daten met de vriendinnetjes, bij Aloha (aanrader) -- 14. De vriendinnetjes in kwestie, al is er eentje van de foto gevallen... we waren eigenlijk met 5, haha -- 15. ik luisterde naar een 90s playlist op spotify toen dit liedje voorbij kwam... Doet me elke keer aan cuba denken (we maakten er daar ons lijflied van, haha) -- 16. Teamwerk op zijn best: het Lief maakte pulled pork, ik maakte de steamed buns en zo aten we een superlekkere maaltijd!

No comments:

Post a Comment