September 8, 2018

Augustus.

Laten we maar direct met de deur in huis vallen en even overlopen wat ik zoal deed in augustus:1. De maand begon met een heerlijke lunch bij Walvis. Flatbread it is! -- 2. Ik was ook uitgenodigd voor een barbecue bij 1 van mijn vriendinnetjes thuis -- 3. En geloof het of niet, maar ik was daar ook getuige van een huwelijksaanzoek (I kid you not) -- 4. Ik maakte ook deze heerlijke chocoladebowl die als ontbijt bedoeld was maar proeft als dessert šŸ™Š --
5. Het was ook weer Hapje Tapje in Leuven en natuuuuurlijk gingen het Lief en ik er naartoe... we hebben de laatste 5 jaar nog geen enkele editie gemist! -- 6. Mijn nicht ging in juli enkele weken naar Londen (op een soort van taalkamp) en ik maakte van de gelegenheid gebruik om haar mijn lievelingsthee te laten meebrengen... Turkish Apple. Zo goed. -- 7. En dan vertrokken we alweer op srps.me weekend en zo kwamen we onverwacht in Luxemburg terecht. -- 8. Hoewel de stad op zich niet al te groot is, vond ik het wel enorm gezellig. We hadden trouwens geluk want er was ook een lokaal (en gratis) festival bezig waar we nog van genoten -- 9. De volgende dag waren we onderweg naar onze volgende bestemming en dat bleek de champagnestreek te zijn! Je kan dus ook champagne gaan proeven in een boomhut (Perchingbar) -- 10. en dan krijg je dit uitzicht er gratis bij (hoewel... gratis, je moet inkomgeld betalen dus eigenlijk is het helemaal niet gratis) -- 11. 's Avonds trokken we naar Reims en daar vond ik een ijssalon dat bloemetjesijsjes maakte! Moest ik natuurlijk hebben. -- 12. De volgende dag moesten we alweer naar huis, maar niet zonder eerst een tour in een champagnehuis gevolgd te hebben. We kozen voor Mercier en dat bleek geen slechte keuze te zijn! -- 13. Terug thuis gekomen, stortte ik me op ons fotoboek naar Indonesiƫ... een jaar na de feiten ondertussen dus het werd hoog tijd dat ik er werk van maakte! -- 14. En dan stortte onze wereld weer even in want opnieuw kreeg Fons een aanval (epilepsie?) en een vrij erge deze keer dus we hadden echt enkele verschrikkelijke dagen -- 15. Hij mocht wel al snel terug naar huis waar ik hem hƩƩl goed in de gaten hield... maar hij sliep eigenlijk de hele tijd. --16. gelukkig is hij ondertussen weer terug zichzelf! Al blijft het bang afwachten naar wat de toekomst brengt.


1 comment: