January 2, 2019

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst, een heel gelukkig nieuwjaar! En allertweetst, ik leef nog. Na een hele drukke periode (onze reis naar Zuid-Afrika, een heel erg drukke periode op het werk, de feestdagen, ... ) waarin ik even nood had aan een 'pauzeke', ben ik weer klaar om erin te vliegen. Te beginnen met een overzicht van wat ik nu precies heb gedaan, de laatste 3 maanden. Natuurlijk ging ik naar Zuid-Afrika (maar daar vertel ik later nog wat uitgebreider over), ging ik weer aan het werk - en dat was echt enorm druk -, kreeg onze lieve Fons opnieuw een epilepsieaanval, vierden we feest, hadden we vakantie, ... . Check het hieronder maar:1. In het begin van oktober, ging ik nog op babybezoek en hield ik een baby vast (de mensen die mij kennen, weten hoe bijzonder dat is). Ik liet hem trouwens ook niet vallen, SCORE. - 2. En dan vertrokken we al snel naar Zuid-Afrika. Meer foto's volgen nog in een aparte post maar hier alvast een mini-selectie; de eerste foto is getrokken aan het Tsitsikamapark (waar we walvissen zagen) - 3. En we zagen ook heel veel dieren waaronder deze 2 prachtige leeuwen 
- 4. En ik aaide ook een olifant (ongetwijfeld het hoogtepunt van mijn reis) - 5. En voor je het weet zijn die 3,5 week voorbij gevlogen en ben je alweer thuis waar je aan een berg was kan beginnen. - 6. We waren nog maar net thuis en we trokken trouwens alweer naar de boekenbeurs, ik kocht er een boek van Rens Kroes en we gingen nog gezellig een koffie drinken bij Butcher's Coffee - 7. En nog een week later waren we op het Grootste Discobaar A Moeder Feest. En dat was het inderdaad. - 8. Koffie en worteltaart. Soms moet da nie meer zijn  - 9. De vriendinnetjes in Leuven bezoeken was er ook bij en een wandelingetje door de Kruidtuin hoorde daar ook bij. - 10. Onze Fons kreeg opnieuw een epilepsieaanval en eens terug thuis, wijkt hij niet ver van mijn zijde - 11. Sinds kort gaan we na onze maandelijkse bib-tripjes bij Cuperus onze koffie drinken (Viggo's zit vaak helemaal vol) - 12. en ik ging ook naar een Delhaize-evenement waar Manuel Wouters mijn cocktail shakete - 13. Ik maakte zelf ook een receptje voor Oxfam met hun lekkere salted caramel chocolade - 14. en omdat ik te lui ben om op vrijdagavond te koken, ging het Lief en ik bij Otomat eten. Het Lief nam een nachopizza en die was echt heel erg lekker. - 15. En dan zijn we weeral in de kerstperiode. Gezellig over de kerstmarkt wandelen met al die lichtjes blijft toch een heerlijke activiteit - 16. Maar niks kan op tegen de gezelligheid van je eigen kerstboom in huis en de terugkeer van Gerard, de sneeuwman.

No comments:

Post a Comment