March 13, 2019

Linklove.


Het is ondertussen al weer even geleden dat ik nog eens deelde wat voor leuks ik vond op het wereldwijde web. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen:

  1. Zoals jullie misschien al hebben kunnen zien ben ik de laatste tijd heel erg into zero waste en dus bezoek ik ook veel verschillende blogs over het onderwerp. Enkele van mijn favorieten zijn onder andere Het Zero Waste Project, Going Zero Waste en Litterless.

  2. Ook het youtube-kanaal van Sedona Christina heb ik de afgelopen maand bijna volledig bekeken. Ze post over haar zero waste lifestyle, maar ook over verschillende andere zaken zoals vegan eten, haar persoonlijke leven en zelfs hier en daar een DIY.

  3. Sinds mijn interesse in zero waste, ben ik natuurlijk ook op zoek naar meer duurzame en afvalvrije alternatieven voor verschillende zaken. Eén van die dingen is frisdrank. Zelf drink ik niet zoveel frisdrank - behalve dan op verplaatsing - maar het Lief kan het helaas niet missen. Ik probeer nu om frisdrank in glazen flessen te kopen maar speel al een tijdje met het idee om na de verhuis een sodastream te kopen. Dit artikel van Linda's Wholesome Life over het gebruik van de sodastream vond ik dus zeer interessant... maar ik ben nog steeds niet volledig overtuigd (zouden we het wel genoeg gebruiken? Is die frisdrank wel even lekker als die van de winke? Waar moeten we dat dan zetten?)

  4. Blijkbaar wordt er in Nederland een Week zonder Vlees georganiseerd en dus zie ik opeens verschillende blogposts met vegetarische gerechten verschijnen. Omdat ik vegetarisch eten niet altijd even gemakkelijk vind, is alle inspiratie meer dan welkom en dan komen blogposts zoals die op Oh My Foodness handig van pas.

  5. En ook inspiratie voor veganistische maaltijden zijn welkom. Thank god voor deze post van Mira Tells dus!

  6. En omdat ik natuurlijk ook altijd uitkijk naar de volgende reis of die wil plannen, is het leuk om naar nieuwe mogelijke bestemmingen te kijken. Reizen wil ik blijven doen maar realistisch gezien zal het misschien niet altijd mogelijk zijn om élk jaar een grote reis te maken. Goed om te weten dat er in Europa ook nog heel wat mooie plaatsen zijn om te bezoeken.

No comments:

Post a Comment