March 6, 2019

Februari.

Oeps, een beetje later dan gepland (maar beter laat dan nooit), een overzichtje van wat ik zoal deed in februari. Korte maand dus kort overzicht 😉


1. De maand begon met een puppybezoekje aan deze kleine, lieve Raya - 2. Natuurlijk ga ik niet hélemaal naar Brussel om enkel een puppy te bezoeken, we koppelden er ook een fikse wandeling aan (waarbij we de puppy trouwens afwisselend moesten dragen want puppies mogen niet ver wandelen... echt waar) - 3. Hier zijn ze dan (enkele van) mijn vriendinnetjes! -
4. Ik werd kort daarna ziek en lag een hele week in bed, maar vrijdagavond van diezelfde week had ik ook tickets voor Bart Peeters... dus ik met mijn ziek hoofd ('t was schoon zenneeee) naar de stadsschouwburg. Zelfs ziek kon ik toch van het optreden genieten, blijft een entertainer he, dieje Bart. - 5. We hadden ook reünie met onze Zuid-Afrika reizigers. Het was een enorm blij weerzien in Gent, en natuurlijk moesten er ook cocktails gedronken worden. Da's standaard. - 6. Girlsnight met enkele collega's. Wanneer Stephanie voorstelt om te komen eten, zeg je natuurlijk niet nee. Verder speelden we ook speak out (als je dat spel niet kent, raad ik je aan om het eens te googlen) en keken we samen naar de eerste aflevering van Temptation Island (dat is ook de enige aflevering die ik - tot hiertoe - zag trouwens... 't is elk jaar toch een beetje hetzelfde he?) - 7. Het Lief moest niet gaan voetballen wat wil zeggen dat wij op zaterdag kunnen gaan lunchen! - 8. We gingen deze maand enkele keren naar de bib (ik vind dat zo leuk) en natuurlijk horen daar ook bezoekjes aan Cuperus bij - 9. Work conversation. Wanneer het efkes allemaal te veel wordt, zijn er gelukkig collega's die samen met u drinken - 10. Nog puppieeeeees (of eigenlijk gewoon een hondje, deze kleine man is ondertussen al twee jaar!) - 11. Een héél erg laat verjaardagsdinertje bij restaurant Fons... Het was natuurlijk superlekker, goes without saying. - 12. ... Maar er gaat toch niks boven het origineel! 😍

No comments:

Post a Comment