June 5, 2019

Mei.


1. Niks beter dan een maand die begint met een feestdag, koffietje bij Caffe Mundi it is! - 2. En een lunchke bij de Wasbar. Hiermee is trouwens ook de instagramcarrière van het Lief begonnen... Hij hield er een gratis smoothie en al aan over! - 3. Bloemetjes voor een housewarming - 4. Tantie Inez in actie -
5. Verrassingsontbijtje voor het Lief bij Moss - 6. Ik kreeg een mand cadeau van mijn mama en papa om een plant in te zetten maar die stond nog geen 2 seconden op de grond of was al ingepalmd door de allerliefste Fons - 7. Eén van mijn vriendinnetjes gaat trouwen dus organiseerden we een vrijgezellendag! Kapitein Inez at your service - 8. Het Lief en ik waren ook 8 jaar samen in mei (time flies) - 9. En dat vierden we bij the Gilded... Fancy eten, kunnen we! - 10. Ik moest voor een sollicitatieproces (spoiler, ik kreeg de job niet) een presentatie geven voor mijn bazen... die ging goed dus trakteerde ik mezelf op een lunch bij Aline - 11. Stephanie en ik gingen ook op puppybezoek bij een collega. Jammer genoeg deed diezelfde collega de hond weer weg omdat het te veel werk was voor haar... Nog zo'n schattig beestje! - 12. Ik kocht koekjes... Laat ons zeggen dat het pak niet zo lang mee ging. - 13. Opnieuw een feestdag in mei... Hello Bocadero, hello Aloha! - 14. En nog een selfie met onze Fons...  Gewoon, omdat ik dat graag doe, haha!

No comments:

Post a Comment