June 1, 2019

Verjaardagslijstje.

Het is weer zover. Binnen enkele dagen ben ik weer jarig en ik ben ondertussen op een leeftijd gekomen waarop dat minder en minder aangenaam wordt. Omdat het Lief mij heeft verteld dat ik nogal kieskeurig kan zijn, is een lijst met cadeau-ideeën geen overbodige luxe. Want oké, ik bén ook echt kieskeurig. Zo heb ik het dit jaar bijvoorbeeld helemaal gehad met cadeaubonnen, ik wil échte cadeautjes! Maar dan moeten de mensen natuurlijk een idee hebben wélke cadeautjes. Gelukkig was een lijstje samenstellen niet erg moeilijk dit jaar. Met een verhuis in het vooruitzicht (en alle extra ruimte die daarbij hoort), komen extra spullen zeker van pas!
  1. Fitbit versa - Ik zal nooit een sportief persoon worden, laat staan dat ik sport leuk zou vinden, maar uit een soort verplichting (omdat het gezond is en blablabla) probeer ik toch zoveel mogelijk te bewegen. De zomer komt er ook aan en ik heb alles behalve een bikini body en ik hoop dat een fitbit die al mijn 'sportmomentjes' bijhoudt, me kan motiveren om meer te bewegen. Deze variant is ook waterbestendig dus kan ik er ook mee gaan zwemmen (1 van mijn favoriete bezigheden tijdens de zomermaanden).

  2. Alien (Thierry Mugler) - om de zweetgeurtjes van al dat sporten te verdoezelen natuurlijk! En het is daarnaast ook één van mijn favoriete wintergeurtjes (ik denk vooruit he). Dit parfum doet me onmiddellijk aan de feestdagen denken, iedereen gezellig aan de kersttafel.

  3. Snackmaker 3-in-1 - Met een verhuis in het vooruitzicht (en dus meer ruimte) wordt het ook tijd voor enkele nieuwe keukentoestellen. Ik wil al heel lang een wafelijzer maar eigenlijk hebben we ook een nieuwe croquemonsieurmachine (euh, is dat een woord?) nodig. Waarom 2 toestellen kopen als het ook in 1 kan? Juist ja!

  4. Groene zeepjes en sopjes - Zoals jullie weten ben ik volop aan het experimenteren met het zero waste principe. Een onderdeel daarvan is om meer schoonmaakmiddelen zelf te maken. Je staat er van versteld hoeveel je kan met enkel azijn en baksoda! We hebben hier nog een grote bak schoonmaakproducten staan die op gemaakt moeten worden vooraleer ik kan beginnen experimenteren maar dit boek zou alvast een goede start zijn om wat recepten te verzamelen.

  5. Blender - Opnieuw, verhuizen betekent meer ruimte wat ook betekent dat ik eindelijk plaats zal hebben voor een degelijke blender (ik werk momenteel met zo'n kleine smoothiemaker). Dan wil ik natuurlijk ook onmiddellijk een degelijk exemplaar dus deze blender van Magimix staat echt hoog op het verlanglijstje! Ik kijk er al naar uit om mijn smoothiemaker naar de kringloopwinkel te kunnen brengen!

  6. Laptopsticker - Ik ben erg blij met mijn Macbook (die ondertussen al bijna 1,5 jaar oud is!) maar je ziet er wel erg snel 'vingervlekken' op. Om dit te camoufleren zou een laptopsticker ideaal zijn!

  7. Pet cam - Omdat ik het liefst de hele dag naar onze lieve Fons zou willen staren! En omdat hij epilepsie heeft en het mij enorm zou kunnen geruststellen om tijdens de dag enkele keren te kunnen controleren of alles nog in orde is!

  8. Laptophoes - En om mijn laptop helemaal te beschermen (en makkelijker mee te kunnen nemen), is een laptophoes ook geen overbodige luxe. Deze met dierenprint vind ik wel erg leuk, als is zo'n exemplaar met een marmerlook ook nog steeds heel leuk!

P.S.: deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat als jij iets koopt via zo'n link, ik daar een klein percentage van krijg. Dit verandert echter helemaal niks voor jou en je merkt er verder helemaal niks van, ook de prijs blijft gewoon hetzelfde.

No comments:

Post a Comment