December 6, 2017

November.

Voor je het weet is er alweer een maand gepasseerd. November zat opvallend vol eten... echt heel veel eten. Misschien wat rekening mee houden in December šŸ˜.

Snapshots: November - a floral sunset

1. De maand begon met een reĆ¼nie met onze IndonesiĆ«-reizigers en waar anders een JokerreĆ¼nie houden dan in het ViaVia cafĆ©? Gemakkelijk voor ons wat dat is hier net achter de hoek! Bij ViaVia neem ik vaak de spaghetti bolognaise... Ik weet het, is saai, maar ik vind hem zo lekker! // 2. Ik liet het Lief ook even weten dat de website van zijn werk niet naar behoren werkte // 3. Een snel lunchke tijdens de middagpauze op het werk. Als we "uitgebreider" gaan lunchen, doe ik dat het liefst bij Camping Campina. Ik ben zot van hun foccacia's // 5. Jullie konden het hier al lezen; het Lief en ik gingen ontbijten bij Tartine // 6. En ik ging ook bij Stephanie thuis langs als voorbereiding op een werkfeestje. Daar ontmoette ik deze Nacho opnieuw (en Diesel trouwens ook, maar van hem heb ik geen foto) // 7. Enkele dagen later was ik zelf verantwoordelijk voor m'n ontbijt maar ik deed het niet slecht al zeg ik het zelf, ik maakte opnieuw deze smoothiebowl. ZO LEKKER // 8. Ik probeer de laatste tijd wat werk te maken van m'n meeneemlunches. Als ik het niet doe, eet ik steevast zo'n smos whatever op het werk en dat is niet altijd even gezond (zeker niet als je het elke dag eet)... niet dat mijn lunches elke dag zo gezond zijn... // 9. Knuffeltime šŸ’— // 10. Een echt nostalgiereceptje: pasta met spek, broccoli en kaassaus. M'n vriendinnen en ik kookten dit vaak op kot vroeger // 11. Tijdens de driewekelijkse date bij Viggo's vond ik dit leuke boek! Heb "subtiel" aan het Lief laten vallen dat dat wel een hĆ©Ć©l leuk boek voor een kerstcadeautje (en ja, ik heb dat zo gezegd, daarom dat ik subtiel tussen aanhalingstekens heb gezet) // 12. Het Lief en ik gingen ook voor een snelle lunch bij onze onderburen (zij hebben een zaak, we zijn daar niet gewoon binnen gevallen en een lunch gevraagd) // 13. Nog meer eten; mijn zelfgemaakte inspiratie-van-het-moment-salade die eigenlijk superlekker bleek te zijn... 'k had het recept moeten opschrijven he // 14. Ook deze zagen jullie al passeren: mijn speculaaskoekjes // 15. En op de laatste dag van de maand gingen het Lief en ik kijken naar Xander De Rijcke (ja, ik ben fan!). Niet zo grappig als de laatste show maar ik heb toch echt heel hard moeten lachen weer // 16. En tot slot deze prachtige afsluiter (ik kon het niet laten, misschien omdat hij zo schattig op mijn schoot ligt terwijl ik dit schrijf): onze allerliefste Fons!

P.S.: voor meer schattige foto's van onze Fons kunnen jullie me ook altijd volgen via Instagram!

No comments:

Post a Comment