January 17, 2018

De leukste outfits van December.


Ik heb iets met kleren. Dat is geen geheim. Niet dat ik een fashionista ben en altijd mee ben met de laatste mode (ik vind die zelfs niet altijd mooi... Die brede broeken van tegenwoordig? Niet mijn ding!) maar ik ga wel erg graag winkelen en er belandt al wel gemakkelijk iets in mijn virtueel winkelmandje ook.
Ik ken dus niet zo veel van de laatste nieuwe mode maar ben wel graag met kleding (en schoenen en handtassen en accessoires en ...) bezig. Dat wou ik ook graag verwerken in mijn blog maar ik ben niet meteen het type dat 'outfits of the day' gaat nemen, net omdat mijn outfits niet altijd even fashionable zijn (en omdat ik altijd veel te geforseerd zou poseren). Langs de andere kant heb ik zoveel kleren, daar moest ik toch iets mee kunnen doen?
Vorig jaar probeerde ik om 200 verschillende outfits te dragen doorheen het jaar, en slaagde daar ook in! Met dat in het achterhoofd, kreeg ik dan het idee om niet een OOTD te doen, maar eerder 'outfits of the month', een verzameling van mijn outfits van de afgelopen maand. Op die manier kan ik toch een beetje mijn "modebewuste" kant laten zien maar tegelijkertijd ook mijn pyjamadagen. Want ja, die zijn er ook. Ik zal niet alle outfits delen, want ik draag al wel eens hetzelfde ook maar 't is maar dat jullie niet denken dat ik altijd 'fancy' buiten kom. Integendeel, ik ga soms in een joggingbroek werken (en dan heb ik het niet eens over thuiswerkdagen).
Ik moet er wel onmiddellijk bij bekennen dat het idee mij pas midden december te binnen schoot dus deze maand is niet meteen representatief voor de hele maand. Plus, ik vergat ook nog vaak een foto te nemen van wat ik die dag droeg. Ik moet nog een beetje aan het concept wennen he. Maar oké, genoeg gezeverd. Hier dus een overzichtje van mijn maand in outfits, voor de allereerste keer! Hou je maar al klaar voor heel amateuristische spiegelselfies in slecht licht!


Outfit 1: mijn favoriete oversized jasje van JBC (dat ik scoorde voor 30 EUR, woop woop!) met een simpel gestreept t-shirt en boyfriendjeans. 


Outfit 2: Een kleedje dat al heeeeeel lang in mijn kleerkast hangt en dat ik nog eens vanonder het stof haalde, met mijn glittersokken (!!)


Outfit 3: meer streepjes (want ik hou van streepjes... zo zo veel)


Outfit 4: mijn nieuwe trui-jurk (hoe noem je zoiets?!)


Outfit 5: en jawel, nog meer streepjes! Samen met mijn favoriete rosse broek (en enige rosse broek, om eerlijk te zijn) en de bestzittende botjes ever.


Outfit 6: met oudjaar koos ik voor less is more en droeg ik een simpele outfit. Omdat het Lief en ik niet meer gaan feesten, en enkel buiten komen voor het vuurwerk (ik weet het, ik weet het, wij zijn saai geworden) dus er is toch niemand die veel aandacht aan mijn outfit besteedt.

No comments:

Post a Comment